Na akkor a Haderő fejlesztési tippmix topikban indulhat a találgatás hogy legkésőbb 2024 decemberéig minek a megrendelését fogják bejelenteni kb 1 milliárd USD értékben...
Remélem annyit, amennyibe került a Forint elleni támadás a napokban, nekünk: -1-2-3 milliárd, azaz mínusz 1-2-3- milliárd $.
...vagyis, remélem SEMMIT! ...mert akkor azt látják, hogy a HUF-rágatásos, "rábeszélős" módszer bevált, és kezdődik a végeláthatatlan, "gazdaságos" folyamat, hisz: "Jól tejel a magyar marha!"
A Lóf@szt!
,
Tipp:Na akkor most, hogy mégis kaptatok egy bejelentést (még ha egy kicsit is), hogy feldobjam a bulit esélyes, hogy lesz még bejelentés idén.![]()
A PULSt nagyon díjaznám! A Csúzli sem lenne rossz, de az kisebb esélyes szerintem...talán későbbTipp:
Zsidó barátainktól PULS vagy Dávid Csúzlija![]()
Mindkettő , van hely bőven a karácsonyfa alatt.Tipp:
Én 2 bejelentésre tippelek : mindkettő Izraelből valszeg.Mennyi a szorzó? Mert akkor a Pulsra teszek!
De honnan veszed, hogy 2?Én 2 bejelentésre tippelek : mindkettő Izraelből valszeg.
mivel kriss hozta fel:Tipp:
Tippmix , nem?Krisss írta hogy lesz bejelentés , de nem írta hogy mennyi.Szerintem 2 lesz!A másik hogy kint voltak Izraelben ......De honnan veszed, hogy 2?
tehát dávid csúzlijára tippelsz.mivel kriss hozta fel:
![]()
Kemèny a bányászélet.@krisss több komolyságot az életüket áldozó hírszerzők tiszteletére!
Egy csomót le kellett lövetnem mire nekem tetsző számokat és típusokat jelentettek!
tehát dávid csúzlijára tippelsz.![]()
A Meteort már félig-meddig belengették...az nem lenne nagy durranás és nem is kell hozzá Izraelbe járkálni. Volt ott egyszer a kormánygép ismeretlen okból októberben, majd Bobo ment oda 2 hete a főparancsnokkal...ebből kell legyen valami...Meteor rakéták a tippem. Semmi nagyobb jelentőségű, drága bejelentésre nem tippelnék tavaszig... :/
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..