A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Krisss , az éjjellátók játszanak , gondolom nemcsak tapizni voltak kirakva , nem mindíg , mert nem mindíg , de amit álltalában kiraknak azt viszik is?

Ma SzBK Londonban tárgyalt.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ma SzBK Londonban tárgyalt.
A "frank and open discussion" vajon milyen lehetett?! :rolleyes:
"Alig segítetek az ukránoknak és az oroszokkal meg bratyiztok - ez nekünk nem tetszik erre felé! Bár ha vesztek tőlünk fegyvert, akár egy királyi vacsit is elintézünk Orbánnak Charlienál...meg megy a százalék a titkos számlára!" :D

Magyar dandártábornok a NATO innovációs hálózatának vezető testületében...

A 2022. december 12-én megrendezett NATO DIANA (Észak-Atlanti Védelmi Innovációs Akcelerátor) innovációs hálózat elnökségi ülésén a magyar jelöltet, Dr. Porkoláb Imre dandártábornokot, a Honvédelmi Minisztérium innovációért felelős miniszteri biztosát választotta az igazgatótanács elnökhelyettesének...

Hát én csak visszateszem ezt a videót ide. Érdekes, hogy még a honvedelem.hu-n nem jelent meg!
Engem kicsit meglepett, hogy Kajári Ferenc vezérörnagy hol tünt újra fel. Meglepett, mert nem tudtam szinte semmit az előéletéről. De azt tudni kell, hogy ő már korábban is volt a KNBSZ kötelékében. Ennek fényében pedig egyre inkább megindoklódik az, hogy hogyan került a KFOR élére, és hogy hogyan tudott egy puskaporos helyzetben is egy viszonylag csendes turnust letolni. Ne legyünk azért annyire meglepődve, ha a neve előkerül még később, a legmagasabb pozíciókban!

• Tetszik
Reactions: Pogány
Igazán vehetnétek néhány tucat (mondjuk 100db) AMX 10 RCR-t a gatya mellé kiegészítőnek (színben passzoljon!), és akkor Pogány is őszintébben tudna osztozni a gatyesz felett érzett örömötökben.
Azért így is örömködök, csak kevés idöm van még rà, de azért fejben szépen illesztem a renncerrbe az eddigieket és úgy làtàm vala, hogy ez jó.

Persze ha az àltalad említett örömfokozó is képbe kerülne, az jó lenne.

Honvédelmi Minisztérium Facebook:
"Dél-Korea speciális stratégiai partnerségre törekszik hazánkkal!
Gion Gábor, a Honvédelmi Minisztérium stratégiai elemzésért és humánpolitikáért felelős államtitkára fogadta a Koreai Köztársaság Nemzetgyűlésének Honvédelmi Bizottsága delegációját a Honvédelmi Minisztériumban. A találkozón elsősorban a védelmi ipari és innovációs együttműködési lehetőségekről tárgyaltak a felek."

Gion Gábor, a Honvédelmi Minisztérium stratégiai elemzésért és humánpolitikáért felelős államtitkára fogadta a Koreai Köztársaság Nemzetgyűlésének Honvédelmi Bizottsága delegációját a Honvédelmi Minisztériumban. A találkozón elsősorban a védelmi ipari és innovációs együttműködési lehetőségekről tárgyaltak a felek."
Mi is felülünk a "lengyel vonatra"? :)
KF-21 és licenc gyártott M3 jöhetne onnan...

Az államtitkár vezetésével jelenleg zajlik a magyar védelmi ipari stratégia és védelmi innovációs stratégia kidolgozása. Válaszul a dél-koreai delegáció tagjai részéről elhangzott, hogy Magyarország eddig is stratégia partnernek számított, a jövőben pedig szeretnék ezt speciális stratégiai partnerség szintjére emelni.