Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És az elérése előtt, vagy után rendeltünk rengeteg sokkal drágábban megvásárolt, sokkal drágább lőszerrel szerelt, hasonló infra igényű felszerelést, amivel szemben akkor 1 eur lett volna beszerzési költség és a többi a tényleges pénz? Értem, hogy nagyüzemben talicskázták a pénzt akkoriban (is), sokkal inkább, de azért ne játsszuk már el, hogy nem az akarat hiányzott, aminek a következtében nem is kértünk ezekből. Nem Bronx alsón élünk tudtommal.Hát pl. annyival, hogy időközben törvényben rögzített menetrend lett rá, hogy elérjük a GDP 2%-át.
Itt azért bőven a 2000-es évek elejéről beszélünk - tudtommal. Ott és akkor tényleg nem lett volna pénz üzemeltetni. Ugyan azt a mennyiséget a meglévő 72-esekből is ki tudták állítani - sokkal olcsóbban..És az elérése előtt, vagy után rendeltünk rengeteg sokkal drágábban megvásárolt, sokkal drágább lőszerrel szerelt, hasonló infra igényű felszerelést, amivel szemben akkor 1 eur lett volna beszerzési költség és a többi a tényleges pénz?
Ez kb. ugyan az a konstrukció lett volna, mint annak idején az UH-1-esek.Értem, hogy nagyüzemben talicskázták a pénzt akkoriban (is), sokkal inkább, de azért ne játsszuk már el, hogy nem az akarat hiányzott, aminek a következtében nem is kértünk ezekből. Nem Bronx alsón élünk tudtommal.
Mert szegények voltunk mi? Akkor mit van ábrándozás arról, hogy milyen jó helyzetben voltunk a többi környező állammal szemben? Illetve miből voltak a nokiásfobozok? Illetve a rendre agyvárzást okozó MÁV vezér végkielégítések, stb...? Szóval nem az akarat hiányzott, hanem a pénz mi mert szegények voltunk igaz?Itt azért bőven a 2000-es évek elejéről beszélünk - tudtommal. Ott és akkor tényleg nem lett volna pénz üzemeltetni. Ugyan azt a mennyiséget a meglévő 72-esekből is ki tudták állítani - sokkal olcsóbban..
Nézd meg, hogy mi lett az NDK-s Mi-24-esekkel. Ott voltak, volt ember, és mégis, gyakorlatilag érintetlenül telt le az üzemidejük.
Ez kb. ugyan az a konstrukció lett volna, mint annak idején az UH-1-esek.
Az, hogy valamire lett is volna akarat, ha tudták, hogy pénz meg biztosan nem, akkor minek kérjék?
Neked is a Kecskebűvölők / The Men Who Stare at Goats (2009) című film jutott eszedbe a cikk olvasása közben?Jedi lovagokat fognak képezni?
Még azt sem tudjuk mi lett vele!@Busho3301 azért megszólaltathatnátok Maróthot, hogy hogyan látja az új vezetés muzsikálását.
Gondolom itt lehetne vele esetleg szót váltani:Még azt sem tudjuk mi lett vele!
Szerintem még nem az ő lemezük szól.@Busho3301 azért megszólaltathatnátok Maróthot, hogy hogyan látja az új vezetés muzsikálását.
Mit jelez? Állástalan és nem futja új pólóra? Vagy mire gondolsz?Nem gondolom, hogy nem jelzésértékű volt a póló.
Egyszer, 3 héttel ezelőtt meghívták vendégnek. Szerintem itt hiába keresed.Gondolom itt lehetne vele esetleg szót váltani:
Budai Polgári Szalon
Fő utca 28, Budapest 1011
Nem gondolom, hogy nem jelzésértékű volt a póló.
Sajnos még nem volt időm kísérletet tenni, mert elnyelt a munka, de nemsokára lesz kis pihenőm.
össze kell hozni végre azt a kocsmanapot és meg kell hívni MG t is oda...Egyszer, 3 héttel ezelőtt meghívták vendégnek. Szerintem itt hiába keresed.
addig jó!Szerintem még nem az ő lemezük szól.
Szerintem 1 hónappal az elbocsájtása után , a part vonal széléről nem fogja bekiabálni a tutit!@Busho3301 azért megszólaltathatnátok Maróthot, hogy hogyan látja az új vezetés muzsikálását.
Benkő Tibort is megkérdezném, hogy mit gondol most, hogy szinte minden más irányt vett a HM-nél, mint amikor ő volt a miniszter...Szerintem 1 hónappal az elbocsájtása után , a part vonal széléről nem fogja bekiabálni a tutit!
És azt mondaná; kellenek a hazájukhoz hű, lojális, elhivatott katonák! Ez szinte azóta sem változott!Benkő Tibort is megkérdezném, hogy mit gondol most, hogy szinte minden más irányt vett a HM-nél, mint amikor ő volt a miniszter...
Nem hiszem hogy nagyon érdekli.Benkő Tibort is megkérdezném, hogy mit gondol most, hogy szinte minden más irányt vett a HM-nél, mint amikor ő volt a miniszter...
Elhibázott piackutatás...!Benkő Tibort is megkérdezném, hogy mit gondol most, hogy szinte minden más irányt vett a HM-nél, mint amikor ő volt a miniszter...
Még bízik benne, hogy valalmilyen kisebb pozival megdobják - pl. lehet még nagykövet Ouagadougouban...Szerintem 1 hónappal az elbocsájtása után , a part vonal széléről nem fogja bekiabálni a tutit!
Kitudja.Még bízik benne, hogy valalmilyen kisebb pozival megdobják - pl. lehet még nagykövet Ouagadougouban...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..