Filmek és sorozatok

Riszpekt.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eva Green jó lesz Milady Winternek.A három testőr,Húsz év mulva,és a Bragelonne vicomte,mint sorozat ugy ér véget,hogy Aramis még életben van,és a jezsuiták generálisaként tengeti tovább napjait.Tehát ő személyesen a "fekete pápa". Dumas irt még folytatást,vagy ezen a ponton befejezte a négy testőr történetét?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Gondolkoztam, hogy ide vagy a tudomány rovatba tegyem, végül ide teszem, mivel egy sorozatról van szó:

Szerintem egészen jó lett, felüdítő volt megnézni.

• Tetszik
Reactions: yangwenli
Az HBO MAXnál kreténebb társaságot én még nem baxtam amióta streamingszolgáltatók léteznek. Ahogy ma éjjel kivették a kínálatból többek közt a Westworldöt, az mindent vitt.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0 and fip7
Az HBO MAXnál kreténebb társaságot én még nem baxtam amióta streamingszolgáltatók léteznek. Ahogy ma éjjel kivették a kínálatból többek közt a Westworldöt, az mindent vitt.
A HBO ámokfutását nehéz érzelem nélkül nézni, különösen állandóan gazdasági okokat, meg a szélesebb világpiac megcélzásáról papolnak. Én szerettem a magyar sorozatokat is a kelet-europaiakat is pld. Wataha, de még ezt megértem ésszel, hogy a globális piac miatt vették rá. De zászlóshajó sorozatokat levenni.. Szóval eléggé baromnak tünik a menedzsment számomra, bár biztos, hogy grafikonokkal jól alá van támasztva.. De volt már sok cég amely végül rábaszott a változtatásaira.

Eva Green jó lesz Milady Winternek.A három testőr,Húsz év mulva,és a Bragelonne vicomte,mint sorozat ugy ér véget,hogy Aramis még életben van,és a jezsuiták generálisaként tengeti tovább napjait.Tehát ő személyesen a "fekete pápa". Dumas irt még folytatást,vagy ezen a ponton befejezte a négy testőr történetét?
Már gyerekkoromban vagy hármat láttam belőle. Egy életre elég volt.

Na végre, az egyik kínzó, sok álmatlanságot okozó gondomtól megszabadultam. :D

Ez eddig nem tűnt fel senkinek? 20+ év alatt? Mikor DIREKT mutatja a kamera?
De amúgy azért is nem tűnt fel, mert a számolásnál a szomszéd gyerekét is számolták, aki csak kotorászott ottan.

Így nem tűnt fel a reptérre, hogy nincs meg darabszámra.
Mert, ha lett volna jegy, akkor feltűnt volna a reptéren, hogy a számolás rossz, mert jegy meg van.

Na végre, az egyik kínzó, sok álmatlanságot okozó gondomtól megszabadultam. :D

321244409_1353444398744730_6959608123579528438_n.jpg