T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Eva Green jó lesz Milady Winternek.A három testőr,Húsz év mulva,és a Bragelonne vicomte,mint sorozat ugy ér véget,hogy Aramis még életben van,és a jezsuiták generálisaként tengeti tovább napjait.Tehát ő személyesen a "fekete pápa". Dumas irt még folytatást,vagy ezen a ponton befejezte a négy testőr történetét?
Én baromira élvezném, ha egy igazi w40k sorozatot forgatnának, de ez a világ nagyon nem pc, szóval vagy el sem készítik vagy kilúgozott fos lesz.Az Amazon új dobása: sorozat és film készül a Warhammer 40000-ből, Henry Cavill is beszáll
Az óriáscég már meg is vette a legendás asztali társasjáték jogait.telex.hu
A HBO ámokfutását nehéz érzelem nélkül nézni, különösen állandóan gazdasági okokat, meg a szélesebb világpiac megcélzásáról papolnak. Én szerettem a magyar sorozatokat is a kelet-europaiakat is pld. Wataha, de még ezt megértem ésszel, hogy a globális piac miatt vették rá. De zászlóshajó sorozatokat levenni.. Szóval eléggé baromnak tünik a menedzsment számomra, bár biztos, hogy grafikonokkal jól alá van támasztva.. De volt már sok cég amely végül rábaszott a változtatásaira.Az HBO MAXnál kreténebb társaságot én még nem baxtam amióta streamingszolgáltatók léteznek. Ahogy ma éjjel kivették a kínálatból többek közt a Westworldöt, az mindent vitt.
Ezt a Fehér Lófaszt láttad? Vannak benne buzik?Az HBO MAXnál kreténebb társaságot én még nem baxtam amióta streamingszolgáltatók léteznek. Ahogy ma éjjel kivették a kínálatból többek közt a Westworldöt, az mindent vitt.
Már gyerekkoromban vagy hármat láttam belőle. Egy életre elég volt.Eva Green jó lesz Milady Winternek.A három testőr,Húsz év mulva,és a Bragelonne vicomte,mint sorozat ugy ér véget,hogy Aramis még életben van,és a jezsuiták generálisaként tengeti tovább napjait.Tehát ő személyesen a "fekete pápa". Dumas irt még folytatást,vagy ezen a ponton befejezte a négy testőr történetét?
A Fehér Lótusz első évadját láttam, szerintem jó sorozat. Vannak benne buzik, meg drogosok is dögivel.Ezt a Fehér Lófaszt láttad? Vannak benne buzik?
Ja egyből egy gyapotszedő benne a CIA igazgató.The Recruit, a Netflixen. Jó kis sorozat egy kezdő CIAsről.
Ez eddig nem tűnt fel senkinek? 20+ év alatt? Mikor DIREKT mutatja a kamera?Na végre, az egyik kínzó, sok álmatlanságot okozó gondomtól megszabadultam.
Na végre, az egyik kínzó, sok álmatlanságot okozó gondomtól megszabadultam.
Őrület! Megfejtették a Reszkessetek, betörők! rejtélyét! Ezért felejtették otthon Kevint
Harminckét évig sötétben tapogatóztunk. Hiába néztük meg minden karácsonykor a Reszkessetek, betörők!-et, nem tudtunk rájönni, miért felejtette otthon a család Kevint.blikkruzs.blikk.hu