A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Sajnos ez se, melt ez a költségvetés nem bíl el ekkola honvédelmi kiadást, mikol az összes ágazat követeli a pénzt a semmiből, a leszívócsatolnák meg sajnos továbbla is működnek.
Egyetlen lehetőséget látok a szovjet technikát (Mig29, T-72 egy lészét, d-20, stb) be kellene cselélni használt leókla, M777-le, Pzh-kla, stb. Felül kell bílálni a kolábbi álláspontot.
Viszont a Pulse-la ki kellene pléselni még a pénzt!

Nem roncs állapotú van még ezekből? Legfeljebb 5-10 db. MiG-ből egy sem repképes.

És ennek mi köze a magyar haderő lehetséges fejlesztési irányaihoz ?
Én abból az apròpobòl tettem be - ha vmit rosszul írnék , nyugodtan javìtsatok- , amennyire én tudom a puma a lynx elődje és a kész áru toldozgatása-foltozgatása 10 éve tart.Vagy ennyi ìdő ìgénybe vett , bár a hiúz vadi új cucc , és nyìlván jönnek elő problémák , de remèlem mi nem fogunk ìgy járni mert az nagy gáz lenne!

Én abból az apròpobòl tettem be - ha vmit rosszul írnék , nyugodtan javìtsatok- , amennyire én tudom a puma a lynx elődje és a kész áru toldozgatása-foltozgatása 10 éve tart.Vagy ennyi ìdő ìgénybe vett , bár a hiúz vadi új cucc , és nyìlván jönnek elő problémák , de remèlem mi nem fogunk ìgy járni mert az nagy gáz lenne!
Nem, a lynx a marder utódja

A Kiber- és Információs Műveleti Központhoz látogattak a felsővezetői tanfolyam hallgatói...

63a01d1f40adc783010755.JPG

• Tetszik
Reactions: bel
Kezdenek beerkezni a technikák! Tolni kellene ezerrel a rövid, de tartalmas, érdekes, megmozgató kis videókat! Mert ez így egy rakás szar!
Miért, a 32-höz milyen technika érkezik, érkezett? Ugyanis ezt a fentebb linkelt videó az ő megbízásukból készült, nem össz Honvédségi.

• Tetszik
Reactions: Venom85
Miért, a 32-höz milyen technika érkezik, érkezett? Ugyanis ezt a fentebb linkelt videó az ő megbízásukból készült, nem össz Honvédségi.
Maximálisan megértem! Igazad van! De ez, ha nem 10 perces csak 2 vagy 1 még lehet élvezhető és nem untató! Csak azt fejtegettem, hogy jövőre technikai aranyeső lesz és most kellene jobbnál-jobb videókat készíteni!

• Tetszik
Reactions: Kim Philby