T
Törölt tag
Guest
No várjuk, én eddig VGA driverről beszéltem, akkor most CPU driver is kell?
Nekem soha nem volt laptopom, ilyen hülyeségekkel nem kellett szarakodnom.![]()
Attól megnézhetted volna mit vettél.

No várjuk, én eddig VGA driverről beszéltem, akkor most CPU driver is kell?

Ebben nincs videókártya. Remélem nem játékra vetted.No várjuk, én eddig VGA driverről beszéltem, akkor most CPU driver is kell?
De VGA drivert kerestem, nem mást, az nem is találtam.Attól megnézhetted volna mit vettél.![]()

Részben, GTA V-nél komolyabb dolog nemigen fut rajta.Ebben nincs videókártya. Remélem nem játékra vetted.
Ebben nincs videókártya. Remélem nem játékra vetted.

Lefutattuk újra a telepítőt, hogy állítsa vissza a gyári állapotot, ugyanúgy nem enged felbontást állítani.Szerintem imádkozz a gépszellemhez mert láthatóan nagyon nem kedvel.
Feltettük újra és most megy. Hogy elsőre miért nem?
Érti a fene...
Nem, a PC-m jól működik, ez laptop volt.PC master race![]()

Lefutattuk újra a telepítőt, hogy állítsa vissza a gyári állapotot, ugyanúgy nem enged felbontást állítani.
De komolyan mondom nem értem.
A XXI. században mission impossible megcsinálni azt, aminek kb. automatikusnak kéne lennie, vagy régen, ó szegény primitív korban mindig működött?
A mai okostelefonos, szénné butított szar felületen meg baszik minden elsőre menni?
Ez ám a haladás.
Igen, mindenhol ez megy, a felhasználó elől el kell rejteni mindent, mert csak megzavarja, nehogy átállíthasson bármit kézzel. Az Apple, a konzolok bebizonyították, hogy ez sikeres hozzáállás. Bár Androidban pl. be lehet kapcsolni a developer módot. Winfosban is régen lehetett a registryben turkálni, nem tudom 11-ben lehet-e még, de gondolom igen.
A linuxosok ezért nem tudnak visszaváltani windowsra. És megkímél a bloatware meg spyware szarságoktól.Igen, mindenhol ez megy, a felhasználó elől el kell rejteni mindent, mert csak megzavarja, nehogy átállíthasson bármit kézzel. Az Apple, a konzolok bebizonyították, hogy ez sikeres hozzáállás. Bár Androidban pl. be lehet kapcsolni a developer módot. Winfosban is régen lehetett a registryben turkálni, nem tudom 11-ben lehet-e még, de gondolom igen.
Nem az elrejtés zavar. A Win XPt is első dolgom volt 98-as kinézetre visszacsűrni és a 10-esem is kb. úgy néz ki és megtalálom, amit kel.Igen, mindenhol ez megy, a felhasználó elől el kell rejteni mindent, mert csak megzavarja, nehogy átállíthasson bármit kézzel. Az Apple, a konzolok bebizonyították, hogy ez sikeres hozzáállás. Bár Androidban pl. be lehet kapcsolni a developer módot. Winfosban is régen lehetett a registryben turkálni, nem tudom 11-ben lehet-e még, de gondolom igen.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..