Hogy ne csak molni balfaszkodásai legyenek, itt az enyém is az ünnepek környékéről:
Kellene egy második tv az ebédlőre.
Akkó veszünk egyet és a Telekomnál kérünk még egy box-ot havi +1000ft-ért.
Nem úgy van az.
Meg kell újítani az előfizetéseket, de mivel az összeset összevontam egybe azért csak egyben lehet az összeset.
Nincs ezzel semmi gond, menjen.
De.
Megszűnt az egyik mobil előfizetéshez tartozó 8GB mobilnet, picit drágábban van 10GB.
Jóvvan, módosítsunk.
Nem oda Buda.
Hát ezekre HŰSÉG van és ÉN fizessek 24700ft kötbért mert én ÉN többet szeretnék NEKIK fizetni havonta...
Na jó, menjenek a búsba.
Régi android box, Telekom TV GO.
Android 6.0 már nem támogatott.
Jó b+
Mellette zajlik a TV keresés, de 55 centist már senki se gyárt, ha van is csak "HD Ready" (gány 1366*768), monitoroknál meg tisztán látszik, hogy szinte mindnél ott a hangszóró helye, de egybe sincs beépítve...
Végül veszünk egy 60 centis gányt, Android TV 10... Win?
Egyedül a Yettel TV alkalmazása működik Magyarországon, Telekomnál az összes környező országét fel lehetne rakni csak a magyarét nem.
Boltvezető rendes volt, zokszó nélkül visszavette.
Agy eldurran, Euronics, legolcsóbb monitor, apósomékhoz felvisz, elhoz a monitorként használt régi monitor/tv-m (55 centi és FHD).
Itthon falra felpattint, mellé polc.
Régi munkahelyi játszós notebook elővesz, windows reinstall.
Bebootol, update, nem indul.
Boot repair, elindul, video driver, nem indul.
Boot repair, nem indul.
Windows reinstall.
Boot repair, nem indul.
Windows reinstall.
Boot repair, nem indul.
Windows reinstall.
Boot repair, nem indul.
Jóvvan B+, akkor Ubuntu.
Minden pöccre működik, firefox, telekomtvgo pont hu.
Nem tölt be.
Fejvakar, turkál, támogatott oprendszerek: Windows 7 (Chrome only), 8, 10, 11
Anyád mostmá.
Okké B+, Chrome-t akkor se rakok fel, Windows 8.1.
Minden pöccre működik.
TVGO is.
Win.
Vmi hasonlókat megelőzendő követtem el én is a garantáltan 10.000+ üzemórákra gyártott 6-8(+) éves plazma-TV-t, monitor üzemmódban használós történetetem.
Ennél Karácsony előtti eseménynél pötyögtem be korábban, hogy a 8-10 éves plazma tudja a modern, csillagászati árú OLED kép-minőséget, a 4K kivételével.
...ami 4K a szakmai vélemények szerint kb. 42 colos méret alatt az emberi szemmel nem is látható!
Az fránya, fullba-tolt LCD-/OLED-hype-olós marketing dübörög megint --amivel sikerült korábban megölni a szép-reményű plazma-tv technológiát--, most ugyanaz azt láthatjuk felpörögni az OLED-TV esetében ...
Széles-Videoton Gábornak meg kellett volna vennie egy plazma-TV gyárat a sok közül, ha Ő egy Weiss Manfréd/Ganz Ábrahám szintű, tudású korának jelentős üzletembere !!!
..de hát messze van ettől! ...szerintem!
"Csak" kitekintésként még: Ilyen üzleti lehetőségek lettek volna tucatjával, messze áron alul a Covid-csődök 1-2 éve alatt !!!
A tespedő, beltenyésztett NER-csapat ezt is átaludta a Főnökükkel együtt...
Nagy "kanyarban-előzős" lehetőségek lettek itt is elszalasztva, hangzatos szavakkal ellentétben.
Ez a Valóság! KÁR ! Nagyon kár!
Nagyon, Nagyon változtatni kellene ezen a szemléleten, ezen a gyakorlaton!
.