Hátha még nem volt:
CZ P-09 használati útmutató:
CZ P-09 használati útmutató:
Miért van mindenkinél szinte teljesen más konfigurációjú fegyver?
Azokon az airsoftokon bármit...Miért van mindenkinél szinte teljesen más konfigurációjú fegyver?
Milyen szintű egyéni módosításokat engedélyeznek ilyenkor?
Airsoftra?Miért van mindenkinél szinte teljesen más konfigurációjú fegyver?
Milyen szintű egyéni módosításokat engedélyeznek ilyenkor?

Azokon az airsoftokon bármit...
Ah, ennyire nem néztem meg közelről a vasakatAirsoftra?![]()
Szerintem bármilyet.
Nem csodálkoznèk ha ezek sajátok lenènek.
Szerk. Gepárd megelőzött.

Dehogy sajátok.Airsoftra?![]()
Szerintem bármilyet.
Nem csodálkoznèk ha ezek sajátok lenènek.
Szerk. Gepárd megelőzött.
Akkor mègnagyobb szègyen.Dehogy sajátok.

Amúgy simunitionban nem gondolkodik a honvèdsèg?Dehogy sajátok.
Amúgy simunitionban nem gondolkodik a honvèdsèg?
Tudom drága de a zsaruk is használják.
Pont ettől lesz ilyen cigányos milsim larping kinézete a dolognak, ahogy a képeken látszik. Miért nem használnak mondjuk BREN 2 airsoft fegyvereket? Tudtommal nem egy gyártónak van már.ráadásul a fegyverből is van mindenféle
Én még sehol sem láttam Bren 2 airsoftban.. csak az egyest.Pont ettől lesz ilyen cigányos milsim larping kinézete a dolognak, ahogy a képeken látszik. Miért nem használnak mondjuk BREN 2 airsoft fegyvereket? Tudtommal nem egy gyártónak van már.
Nincs, bren 1 van.Pont ettől lesz ilyen cigányos milsim larping kinézete a dolognak, ahogy a képeken látszik. Miért nem használnak mondjuk BREN 2 airsoft fegyvereket? Tudtommal nem egy gyártónak van már.
OK, de ha már csicska airsoftról beszélünk, talán még mindig jobban hasonlít ergonómiában egy BREN 2-höz, mint ezek az M4 és egyéb replikák.Nincs, bren 1 van.
Pont ettől lesz ilyen cigányos milsim larping kinézete a dolognak, ahogy a képeken látszik. Miért nem használnak mondjuk BREN 2 airsoft fegyvereket? Tudtommal nem egy gyártónak van már.
Hát 2010 óta vettek egy csomó ak replikát az alakulatoknak, azt nem fogjàk kiszórni amíg még működik. Cqb alap módszertanra ami a képen látni akár a seprűnyél is jó mivel a behatoló csoport felépítését és mozgásait gyakorolják.OK, de ha már csicska airsoftról beszélünk, talán még mindig jobban hasonlít ergonómiában egy BREN 2-höz, mint ezek az M4 és egyéb replikák.
Köszi, így világosHát 2010 óta vettek egy csomó ak replikát az alakulatoknak, azt nem fogjàk kiszórni amíg még működik. Cqb alap módszertanra ami a képen látni akár a seprűnyél is jó mivel a behatoló csoport felépítését és mozgásait gyakorolják.
Amúgy lehet megkövetem @Ocses -t mert lehet, hogy a két srác behozta a sajátot.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..