Hátha még nem volt:
CZ P-09 használati útmutató:
CZ P-09 használati útmutató:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért van mindenkinél szinte teljesen más konfigurációjú fegyver?
Azokon az airsoftokon bármit...Miért van mindenkinél szinte teljesen más konfigurációjú fegyver?
Milyen szintű egyéni módosításokat engedélyeznek ilyenkor?
Airsoftra?Miért van mindenkinél szinte teljesen más konfigurációjú fegyver?
Milyen szintű egyéni módosításokat engedélyeznek ilyenkor?
Azokon az airsoftokon bármit...
Ah, ennyire nem néztem meg közelről a vasakatAirsoftra?
Szerintem bármilyet.
Nem csodálkoznèk ha ezek sajátok lenènek.
Szerk. Gepárd megelőzött.
Dehogy sajátok.Airsoftra?
Szerintem bármilyet.
Nem csodálkoznèk ha ezek sajátok lenènek.
Szerk. Gepárd megelőzött.
Akkor mègnagyobb szègyen.Dehogy sajátok.
Amúgy simunitionban nem gondolkodik a honvèdsèg?Dehogy sajátok.
Amúgy simunitionban nem gondolkodik a honvèdsèg?
Tudom drága de a zsaruk is használják.
Pont ettől lesz ilyen cigányos milsim larping kinézete a dolognak, ahogy a képeken látszik. Miért nem használnak mondjuk BREN 2 airsoft fegyvereket? Tudtommal nem egy gyártónak van már.ráadásul a fegyverből is van mindenféle
Én még sehol sem láttam Bren 2 airsoftban.. csak az egyest.Pont ettől lesz ilyen cigányos milsim larping kinézete a dolognak, ahogy a képeken látszik. Miért nem használnak mondjuk BREN 2 airsoft fegyvereket? Tudtommal nem egy gyártónak van már.
Nincs, bren 1 van.Pont ettől lesz ilyen cigányos milsim larping kinézete a dolognak, ahogy a képeken látszik. Miért nem használnak mondjuk BREN 2 airsoft fegyvereket? Tudtommal nem egy gyártónak van már.
OK, de ha már csicska airsoftról beszélünk, talán még mindig jobban hasonlít ergonómiában egy BREN 2-höz, mint ezek az M4 és egyéb replikák.Nincs, bren 1 van.
Pont ettől lesz ilyen cigányos milsim larping kinézete a dolognak, ahogy a képeken látszik. Miért nem használnak mondjuk BREN 2 airsoft fegyvereket? Tudtommal nem egy gyártónak van már.
Hát 2010 óta vettek egy csomó ak replikát az alakulatoknak, azt nem fogjàk kiszórni amíg még működik. Cqb alap módszertanra ami a képen látni akár a seprűnyél is jó mivel a behatoló csoport felépítését és mozgásait gyakorolják.OK, de ha már csicska airsoftról beszélünk, talán még mindig jobban hasonlít ergonómiában egy BREN 2-höz, mint ezek az M4 és egyéb replikák.
Köszi, így világosHát 2010 óta vettek egy csomó ak replikát az alakulatoknak, azt nem fogjàk kiszórni amíg még működik. Cqb alap módszertanra ami a képen látni akár a seprűnyél is jó mivel a behatoló csoport felépítését és mozgásait gyakorolják.
Amúgy lehet megkövetem @Ocses -t mert lehet, hogy a két srác behozta a sajátot.