F-22 Raptor (Lockheed Martin,USA)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

F-22 DEMO TEAM 史上最強の戦闘機が見せる驚異の飛行性能 U.S. Air Force F-22 DemoTeam

• Tetszik
Reactions: fishbed

F-22 DEMO TEAM 史上最強の戦闘機が見せる驚異の飛行性能 U.S. Air Force F-22 DemoTeam
1:29-nél a J-turn a típustól nem először, de igen ritkán látható aszimmetrikus tolóerő rásegítéssel van végrehajtva, de az is látszik, hogy a replay az nem ezt a jelenetet ismétli.

"Új pilon? Csak én látom így, vagy úgy néz ki mint egy lopakodó konténer? Kíváncsi vagyok, hogy van-e benne Sidewinder."
A pilon megléte nem új, a konténer viszont igen. Szerintem ez valami EW dolog lesz és nem biztos, hogy a Raptor számára.
Viszont a Raptor, mint alacsony észlelhetőségű gép, ideális referencia.

Az F-22 első légigyőzelme: lelőtték a kínaiak lufiját: https://www.thedrive.com/the-war-zo...hinese-spy-balloon-off-carolinas-with-missile

A találat pillanata:
"An F-22 Raptor from the 1st Fighter Wing at Langley Air Force Base fired a single AIM-9X Sidewinder missile that downed the balloon from an altitude of 58,000 feet. The balloon was as high as 65,000 feet."

• Tetszik
Reactions: endre and waterloo
F-22 Shoots Down “Object” Flying High Over Alaskan Waters...

National Security Council spokesperson John Kirby first disclosed the new shootdown, which occurred at approximately 1:45 PM EST, at a press conference today. Pentagon Press Secretary U.S. Air Force Brig. Gen. Patrick Ryder gave additional information at a subsequent press conference that wrapped just moments ago. Neither could provide specific details about the object, but said it was flying at approximately 40,000 feet and presented a potential hazard to civilian flight traffic. It was brought down out of an abundance of caution.

329404192-870859514142126-8534806756564820603-n.jpg
Phantomnak ott volt vietnámi haború,Arab-Izraeli konfliktusok(Yom kippur).Tomcatnek közel 10 éves Irak-Irani háború+Leleőtt 4 Líbiai gép.F15+F16 Bekaa völgyben szír légierő "lemészarlása"+utána is voltak Izraeli légigyőzelmek.Sivatagi vihar,Alied force.2012 óta szerencsére nen volt olyan konfliktus ahol a raptor "bizonyíthatott"volna.Azóta talán a Super Hornetnek volt légi győzelme(szír Su22-esek ellen.

• Tetszik
Reactions: gafzhu
Számomra leginkább az az érdekes hogy az "új generaciós" AIM9-X képes kezelni a gyakorlatilag 0 infravörös kisugárzással rendelkező célpontot.

Szerintem mindent lát ami elüt a környezetétől és melegebb -190 fok környékénél. Ezek erősen hűtött érzékelő fejek.

• Tetszik
Reactions: endre
Szerintem mindent lát ami elüt a környezetétől és melegebb -190 fok környékénél. Ezek erősen hűtött érzékelő fejek.
Nem kell hogy annyival melegebb legyen. Amit a repülőgép radarja lát, arra ráirányítható az AIM-9X infravörös képalkotó keresőfeje is. Tessék megnézni Molni videóját a témában!