Ezért emlegetem mindíg, hogy a mostani konfliktus előre el volt tervezve (már Obama asztalára kerültek még 2010-ben a vázlatok), és ennek egyik fontos állomása volt a független semleges álláspontú tömegek meggyőzése egy Kijevi Forradalmi Játékok (Kódneve: Majdan) által.–––––VIDEO ÁTÍRÁS––––– Oleg Tsarov helyettesé a szó Tisztelt Kollégák! Tisztelt Vlagyimir Vasziljevics! Az ukrán nép képviselőjeként… …a Volya közszervezet aktivistái fordultak hozzám… …egyértelmű bizonyítékokat szolgáltatva… …hogy a mi területünkön belül… …támogatással és közvetlen részvétellel …az Egyesült Államok kijevi nagykövetségének… …a „TechCamp” projekt megvalósul… …amelynek keretében Ukrajnában polgárháborúra készülnek. A „TechCamp” projekt szakembereket készít fel az információs hadviselésre… …és az állami intézmények hiteltelenítése a modern médiával… …potenciális forradalmárok… …tüntetés szervezéséért… …és az államrend megdöntése. A projektet jelenleg felügyelik és a felelősség… …az Egyesült Államok ukrajnai nagykövetének… …Geoffrey R. Pyatt. A „Volya” szervezettel folytatott beszélgetés után… … Megtanultam… …hogy sikerült hozzáférniük a „TechCamp” projekt létesítményeihez… …informatikai szakemberek csapatának álcázva magát. Meglepetésükre tájékoztatókat tartottak a modern média sajátosságairól. Amerikai oktatók elmagyarázták, hogy a közösségi hálózatok és az internetes technológiák… …a közvélemény célzott manipulálására használható… …valamint a tiltakozási potenciál aktiválására… … erőszakos zavargások kiváltására Ukrajna területén… …A lakosság radikalizálódása és belharcok kiváltása. Amerikai oktatók példákat mutatnak be a közösségi hálózatok sikeres használatára… …tüntetéseket szoktak szervezni …Egyiptomban, Tunéziában és Líbiában. A "TechCamp" képviselői jelenleg Ukrajna-szerte tartanak konferenciákat. Eddig összesen öt rendezvényt tartottak. Körülbelül 300 embert képeztek ki operatívnak, akik jelenleg Ukrajna-szerte tevékenykednek. Az utolsó „TechCamp” konferenciára 2013. november 14-én és 15-én került sor… …Kijev szívében, az Egyesült Államok Nagykövetségének területén! Mondd meg nekem, hogy a világ melyik országa engedné meg… …egy civil szervezet az Egyesült Államok Nagykövetségén kívül működik? Ez tiszteletlenség az ukrán kormánnyal és az ukrán néppel szemben! A következő kérdéssel fordulok Ukrajna alkotmányos hatóságaihoz: Elképzelhető, hogy az amerikai nagykövetség képviselői… …melyek a "TechCamp" Konferenciákat szervezik… …visszaélnek diplomáciai küldetésükkel? -- Hadd beszéljen --- Folytasd Az ENSZ 1965. december 21-i határozata szabályozza… …az állam belügyeibe való beavatkozás megengedhetetlensége… …hogy megvédje függetlenségét és szuverenitását… …az első, második és ötödik bekezdéssel összhangban. Kérem, tekintse ezt hivatalos kérésnek… …hogy nyomozást folytassunk ebben az ügyben Köszönöm!
Aki erre kiváncsi keresgéljen a Wikileaks először megjelent iratai között.
Ez nem is az ukrán népnek szólt inkább hanem az élő televíziós internetes közvetítések által az egész világot kellett meggyőzni arról, hogy a XXI: sz 2. évtizedében létezik még egy "tiszta" szellemiségű, "vértelen" forradalom, Happy End-del ..
Hát ez nem úgy sült el mint az eredeti forgatókönyv, mert a szereplő "forradalmárok" és rendörök igazából nem akarták egymást felapritani, hanem csak kicsit megdolgozni a fizetésükért. Végül azért nem lett "vértelen" mert a hónapokig húzódó döntést csak külső kommandósok bevetésével lehetett kicsikarni, akik az első, éjjeli bevetésükön váltakozva lötték ki a tüntetőket és a rendőröket. A "szemben álló" emberek erről nem tudtak, egymást kezdték okolni és ezután már tényleg bedurvultak az események. Ez nem szerepelt az eredeti, lájtos forgatókönyvben, a lóvé erős fogyása miatt rögtönözni kellett..