Israel’s Secretive MiG-29 Fulcrum Test Program...
Noha Izrael soha nem ismerte el a három MiG-29-es forrását, számos bizonyíték támasztja alá, hogy a Lengyel Légierőhöz tartoztak.
www.defenseworld.net
Eszerint összsen 6db.Hány Mig-29ese van Lengyelországnak?
![]()
Lengyelország kész átadni MiG–29-es vadászgépeit Ukrajnának
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index szerdai hírösszefoglalójaindex.hu
Hány Mig-29ese van Lengyelországnak?
![]()
Lengyelország kész átadni MiG–29-es vadászgépeit Ukrajnának
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index szerdai hírösszefoglalójaindex.hu
29 amiből 6 darab a kétüléses kiképző.Eszerint összsen 6db.
![]()
Polish Air Force - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ez már valami. Ha ezt áttolják, az már segítség. Nekik meg nem nagyon fog hiányozni.29 amiből 6 darab a kétüléses kiképző.
Ez már valami. Ha ezt áttolják, az már segítség. Nekik meg nem nagyon fog hiányozni.
Nem tudom mennyi profi pilótájuk maradt az ukránoknak. Azoknak nem okozhat gondot egy új rendszer használata. Háborúban ez rrohadt gyorsan megy. Nem évente van egy éleslövészet.Igen ez már eléri a "számit" mennyiséget, kérdés, hogy a modernizálás során beépített nyugati rendszereket "honosított ukránok" fogják-e kezelni, vagy "gyorstalpalósok" az ebből következő szinten.
Az első lengyel (bel-)politikai kockázatot, a második kérdéses bevetési hatékonyságot okozhat.
.

Ma átrepültek 4 szlovák 29-est Ukrajnába. Remélhetőleg egyszer kerülnek majd elő az eseményről képek is:
![]()
Ukrán légtérben is le voltak már videózva:Hivatalos videó a felszállásról:
Erről sajnos lemaradtam, valaki nem mentette le esetleg?Ukrán légtérben is le voltak már videózva:
Ez a videó volt:Erről sajnos lemaradtam, valaki nem mentette le esetleg?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..