Kösz. Várom.Sziasztok!
A következő havi Aero Magazinban lesz H225M cikk, amely sok dolgot fellebbent majd a fátyol alól..![]()
Kösz. Várom.Sziasztok!
A következő havi Aero Magazinban lesz H225M cikk, amely sok dolgot fellebbent majd a fátyol alól..![]()
A hónap legelején. Hétvégétől fuggően az első három napban.hanyadika körül szokott megjelenni az AERO - az volt a kérdés okoska!![]()
Ööö...Sziasztok!
Az egy Koller interjú volt, nem kifejezetten csak a 225-ösről volt benne szó, bár érintették.Ööö...
Nem pont most volt róla szó?
Csak kérdezem, mert nem vagyok ebben naprakész, de @SilvioD valamit befényképezett...
Az azt követő számról van szóAz egy Koller interjú volt, nem kifejezetten csak a 225-ösről volt benne szó, bár érintették.

Egy kis előzetest, spoilert lehet kérni? Mondj valami meglepőt a magyar h225m- erről!Az azt követő számról van szó![]()

Azt hittem te vagy a szerző...Elnézést, barátom írta, Én sem olvastam. Én is várom![]()

Nem az Aero-ra nem terjesztettem ki "áldásos" működésemAzt hittem te vagy a szerző...
Akkor kíváncsian várjuk!![]()
. Akik ott modern haditecnikával foglalkoznak, azok mind jó ismerősök, barátok. A HT-ban most jelenik meg majd a Szerb Haderőfejlesztéses cikkem II. része.. A The Avitation-ban is lesz majd cikkem.. Meg a blogon lesz egy poszt az ELITE hadgyakorlatsorozatról III. rész, tele lőtéri képekkel, magyar kubosokkal.. Aztán egy kis svájci II. vh-s poszt lesz.. és még a héten megyek Kecskemétre is 
Semmi. Indul a 225-ös képzés és ennyi.
Pontosabban a szerelő képzés indul hamarosan,más képzések már folyamatban vannak egy ideje.Mondjuk legalább az indul.
Pontosabban a szerelő képzés indul hamarosan,más képzések már folyamatban vannak egy ideje.
Vegyes. A lényeg hogy ha lehet akkor fiatalok legyenek.Mi-8/17-es szerelőket képeznek át, vagy H145M szerelőket? Esetleg vegyesen?
Vegyes. A lényeg hogy ha lehet akkor fiatalok legyenek.

Nem lesz olyan. Bevezettek egy ún. "A" képzettségi szintet a már nemzetközileg hasznalt "B" (B1,B2,B3, sarkány,avio,fegyver) szint mellé,ami a napi kiszolgálásra jogosít. (Reptetés.) Ezt itthon bárki (szerelő) megszerezheti.Öreg lóra már nem vesznek nyerget?
Meg sem merem kérdezni, hogy mit tesznek azzal, aki majd típus nélkül marad a ruszkik kikopása után.
De egy szerelő érthet akár mindhárom típushoz is nem? És lehet őket keverni is, hogy most te ezt a gépet csinálod az A csarnokban jövő hónapban meg a másik típust a B csarnokban?Pontosabban a szerelő képzés indul hamarosan,más képzések már folyamatban vannak egy ideje.
Csak elméletileg.De egy szerelő érthet akár mindhárom típushoz is nem? És lehet őket keverni is, hogy most te ezt a gépet csinálod az A csarnokban jövő hónapban meg a másik típust a B csarnokban?
még az új típusok között sem lesz átfedés?Csak elméletileg.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..