Filmek és sorozatok

Ezt valaki ismeri?

A Gyatlov-rejtélyt filmesítették meg, természetesen full fikciós alapon, hiszen senki nem tudja, mi is történt valójában.
Az első két epizódot láttam eddig, nekem nagyon tetszik.
Amolyan Twin Peaks + True Detective + Zodiac hangulata van, egy kis LA Noir fűszerezéssel. Ráadásul Manysiföldön játszódik!

Aki látta: ugye végig jó lesz? o_O

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Ezt valaki ismeri?

A Gyatlov-rejtélyt filmesítették meg, természetesen full fikciós alapon, hiszen senki nem tudja, mi is történt valójában.
Amolyan Twin Peaks + True Detective + Zodiac hangulata van, egy kis LA Noir fűszerezéssel. Ráadásul Manysiföldön játszódik!

Ahol az eredeti eset történt.

• Tetszik
Ezt valaki ismeri?

Hát, azért túl nagy energiát nem fektettek bele. Higanygőz lámpák 59ben? A nő mind:penesetre csodás

• Tetszik
Ezt valaki ismeri?

Ez érdekes! A Gyatlov-hágó című interpretációt megnéztem... hát az eléggé... olyan volt mint amire számítottam :D (Nem túl jó)

Ezt mondjuk nem találom a forrásaim közt, majd később ránézek, hátha felbukkan.

Ezt nézte/nézi valaki?
Spoiler nélkül pls!!!
Érdemes elkezdeni?
thx

Beütöd a googleba, hogy Babylon Berlin kritika és elolvasod amit találsz.
Igaz az is szubjektív, de ha figyelmes vagy akkor egy idő után rájössz melyik kritikussal egyezik az ízlésed.
Nincs mit

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Beütöd a googleba, hogy Babylon Berlin kritika és elolvasod amit találsz.
Igaz az is szubjektív, de ha figyelmes vagy akkor egy idő után rájössz melyik kritikussal egyezik az ízlésed.
Nincs mit
Az ilyenekkel mindig ráb@sztam eddig, ha futó sorozatra kerestem.
Utána valami, valahol feldobott hírt, reklámot ami lelőtt valami fontos infót...

Pedig speciel pont ennél a sorozatnál bőven hoz fel elolvasásra érdemes kritikát, plusz mindenhol megírják ha spoiler rész következik.
Így jártam az egyik Séfek séfével, vagy Konyhafőnökkel - már nem tudom.
Kerestem vmi háttérinfót, erre richtig feldobta, hogy ki nyerte meg az adott évadot :D

Így jártam az egyik Séfek séfével, vagy Konyhafőnökkel - már nem tudom.
Kerestem vmi háttérinfót, erre richtig feldobta, hogy ki nyerte meg az adott évadot :D
Nee szopass már, hogy te Séfek séfe meg Konyhafőnök kritikát (sic!) olvasgatsz.
Aztán ugyan milyen kritikát lehet írni egy a izennyolcezredik Pokol konyhája klónról? Hogy ebben a részben a féllábú volt néger matróz, bal kézzel kavarta a besamelt.
Demostkomolyan! :D
Séfek séfe meg Konyhafőnök?:D:D
Azt hittem valamennyire komolyan gondolod amit kérdezel.

Nee szopass már, hogy te Séfek séfe meg Konyhafőnök kritikát (sic!) olvasgatsz.
Aztán ugyan milyen kritikát lehet írni egy a izennyolcezredik Pokol konyhája klónról? Hogy ebben a részben a féllábú volt néger matróz, bal kézzel kavarta a besamelt.
Demostkomolyan! :D
Séfek séfe meg Konyhafőnök?:D:D
Azt hittem valamennyire komolyan gondolod amit kérdezel.
Nem kritikát olvastam vaze.
Arra írtam, hogy azzal kapcsolatban kerestem valamit, aztán a gugli, v vmik algoritmus feldobott utána mást,
ami meg már lelőtte az egész poént a pcsába.
Ezért nem akarok ezzel kapcs sem keresni inkább semmit.

Amúgy meg akkor mi van, ha szeretem a gasztro dolgokat is? o_O

Londoni bandák/London bandái
Nekem ez kimaradt. A Bansee óta kevés sorozatban toltak/rész ennyi erőszakot. Az S01E06 egyszerűen brutális. Az 5. rész vége se volt semmi, de a 6. rész!

Nekem ez kimaradt. A Bansee óta kevés sorozatban toltak/rész ennyi erőszakot. Az S01E06 egyszerűen brutális. Az 5. rész vége se volt semmi, de a 6. rész!
Jó kis sori ez pedig.

Gyerekként imádtam a Kullancs rajzfilmet (igaz semmit se értettem belőle mert a német Super RTL-en adták) és véletlenül vettem észre, hogy van belőle
élőszereplős sorozat.
Az amazontól.
És jó.

Tudom, engem is sokkolt.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: cirqle
Ha jól látom, még nem volt. A 3. résznél járok, és eddig egész korrekt kis sorozat.

Ezt valaki ismeri?

háát, nem túl fényes.

Egy teaser/trailer alapján nehéz megmondani, hogy ez is szar lesz-e (az elhangzó párbeszédek elég bugyuták), látványosnak látványos, remélem nem újabb Aranybulla lesz ez is.

Egy teaser/trailer alapján nehéz megmondani, hogy ez is szar lesz-e (az elhangzó párbeszédek elég bugyuták), látványosnak látványos, remélem nem újabb Aranybulla lesz ez is.

Telexen már lehozták, hogy egy osztrák szopkodó fos.
Egyedüli mentőöve Molnár Áron szereplése, mert ő a saját kutyájuk kölke.

• Hűha
Reactions: enzo