Tehát semmi új...![]()
Mandiner
Friss hírek a Mandiner.hu oldalán. Belföld, Külföld, Sport, Kultúra. A magyarországi nyilvánosságban megjelenő legújabb és legfontosabb véleménycikkek.mandiner.hu
Tehát semmi új...![]()
Mandiner
Friss hírek a Mandiner.hu oldalán. Belföld, Külföld, Sport, Kultúra. A magyarországi nyilvánosságban megjelenő legújabb és legfontosabb véleménycikkek.mandiner.hu
Februári cikkTehát semmi új...
SemmiTehát semmi új...
Semmi extra, csak kipuukadt az az amúgy nagyon blőd lufi, hogy Izrael képes gyorsan és időben szállítani (bezzeg az európai hadiipar az fos mert ők nem tudnak), mert ott van kapacitás...Hol vannak a radarok? Felháborìtó!! Mi folyik itt gyöngyösön??
Akkor mostmár jöhetnek a Nomádok is a Gidránok mellet

Ez megint csak egy papír ami egy másik papírt vált ki!Akkor mostmár jöhetnek a Nomádok is a Gidránok mellet![]()
remélem ebben csak a btr eket meg a t 72 eseket használjuk, és a többi legócskább felszereléseket visszük.
Az szerintem csak annak a része, hogy a BW-nél is képezik ki a magyar személyzetet leopárdra pont mint a legyeleknél meg az osztrákoknálTegnap pendig ugye lattuk a magyar katonat a nemet harckocsizokkal, de ez lehet semmit sem jelent.
Szelintem sem lesz más hátla, ha kitöl a balhé, mint a szelvezett visszavonulás.őszínte leszek.
nem szóltam hózzá a fórumhoz mostanába rá sem néztem.
ennek meg van az oka.
Kicsúsztunk az időből. Bár gyors beavatkozással ezzel segíteni lehetne még talán (nagyon maximum 2-3 hónap) de addigra késsz kellene lenni az előmunkálatoknak. erre az eddigiek alapján semmi esély sincs...
ezért engem már nem érdekel sem a haditechnika sem a politika... Elkéstünk vége... Akiknek ezt köszönhetjük írhatnám hogy vitákat generál majd a történelem könyvekbe. De a jelen idők csupán lábjegyzet lessz egy egy nép történelemkönyvébe mint egy nép ami eltünt europa térképéről...
évekkel ezelött megkapták a hírt hogy az "oszmán hadjáratra készül magyaroszág ellen." majd jött a hír hogy az oszmán seregek megindúltak konstatninápolyból... Már a balkánon a sereg. Mi meg még azt sem tudjuk hogy Mohácson lessz a csata...
Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak akik hagyták hogy eddig elperegjen az idő... Köszönöm a munkát a sok alibisnek... köszönöm a munkát azoknak akik szórták a pénzt és minden túlárazott beszerzést elfogadtak vagy tettek az asztalra.
És köszönöm annak aki nem jött időbe... termszetesen az utolsó rész irónia...
Lehetne írni nekem hogy túldramatizálom a helyzetet. De nézzen mélyen mindenki a lelképe... Mert igazam van.
"ennyi"
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..