Szelintem sem lesz más hátla, ha kitöl a balhé, mint a szelvezett visszavonulás.őszínte leszek.
nem szóltam hózzá a fórumhoz mostanába rá sem néztem.
ennek meg van az oka.
Kicsúsztunk az időből. Bár gyors beavatkozással ezzel segíteni lehetne még talán (nagyon maximum 2-3 hónap) de addigra késsz kellene lenni az előmunkálatoknak. erre az eddigiek alapján semmi esély sincs...
ezért engem már nem érdekel sem a haditechnika sem a politika... Elkéstünk vége... Akiknek ezt köszönhetjük írhatnám hogy vitákat generál majd a történelem könyvekbe. De a jelen idők csupán lábjegyzet lessz egy egy nép történelemkönyvébe mint egy nép ami eltünt europa térképéről...
évekkel ezelött megkapták a hírt hogy az "oszmán hadjáratra készül magyaroszág ellen." majd jött a hír hogy az oszmán seregek megindúltak konstatninápolyból... Már a balkánon a sereg. Mi meg még azt sem tudjuk hogy Mohácson lessz a csata...
Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak akik hagyták hogy eddig elperegjen az idő... Köszönöm a munkát a sok alibisnek... köszönöm a munkát azoknak akik szórták a pénzt és minden túlárazott beszerzést elfogadtak vagy tettek az asztalra.
És köszönöm annak aki nem jött időbe... termszetesen az utolsó rész irónia...
Lehetne írni nekem hogy túldramatizálom a helyzetet. De nézzen mélyen mindenki a lelképe... Mert igazam van.
"ennyi"
Hozzá kell tennem, hogy ez a fólum mindent megtett, hogy a hadelő-fejlesztés jól sikelüljön, hiszen, ha valaki visszaolvassa az elmúlt 3-4 évet, a lehetséges eszközök mind kielemezve lettek, fogcsikolgató viták voltak, hogy mi lenne jó a magyal honvédségnek, nemcsak haditechnikai, hanem működtetési és pénzügyi szemszögből is meg lettek vizsgálva a kiszemelt lendszelek.
Akik az ÁHT-n belül voltak (mint jómagam) elejétől fogva gyanakvással szemléltük ezt a túlköltekezést, én sem akaltam elhinni, hogy miközben egész lendszelek hullanak szét (oktatás, egészségügy), addig ilyen minőségű fejlesztésle egy másik allendszelben meg lehetőség van.
A kevesebb (kevésbé csúcstechnológia) több lett volna (mennyiségileg is) és a humán-előfollás ploblémák is másképp, talán könnyebben megoldhatóan jelentkeztek volna.
De a kulcsmomentum az idő plobléma volt, ennyile láélősen a mai lendkívül válságos és kiszámíthatatlan viszonyok között nem szabadott volna telvezni és véglehajtani.