Filmek és sorozatok

Egy könnyedebb matiné vasárnapra :)

FILM

Ennek amúgy a Jackie Chan-es feldolgozása is tök jól sikerült.

Ennek amúgy a Jackie Chan-es feldolgozása is tök jól sikerült.
Elmegy, de nekem ez jobban tetszik: a Chanesben kicsit átcsúszott rá a hangsúly, Fogg helyett.

De a legjobb természetesen ez volt :D
1026356-dogtanian-and-willy-fog-launch-first-interactive-tales.jpg

Elmegy, de nekem ez jobban tetszik: a Chanesben kicsit átcsúszott rá a hangsúly, Fogg helyett.

De a legjobb természetesen ez volt :D
1026356-dogtanian-and-willy-fog-launch-first-interactive-tales.jpg
Jaja, erre emlékszem. Kisgyerekként tökre izgultam vajon visszaér-e időben. Ráadásul mivel ezt a verziót láttam legelőször, Willy Foggról mindig egy oroszlán ugrik be.

A másik nagyon jó gyerekkori ifjúsági sorozat a Grant Kapitány gyermekei című szovjet kooprodukciós széria volt.

Jaja, erre emlékszem. Kisgyerekként tökre izgultam vajon visszaér-e időben. Ráadásul mivel ezt a verziót láttam legelőször, Willy Foggról mindig egy oroszlán ugrik be.

A másik nagyon jó gyerekkori ifjúsági sorozat a Grant Kapitány gyermekei című szovjet kooprodukciós széria volt.
Aztán hogy lett a Phileas-ból Willy, azóta se tudom :D

A Grant kapitány sorozatot úgy egy éve néztem is.

Kleo (Netflix)
Egy Stasis keletnémet kém bosszút áll elárulóin az utóbbi évek egyik legjobb német sorozatában. Minimális PC. Meg is lepődtem. Talán lesz második évad.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Az első két részt megnézve, egész vállalható sorozat, szóval Köszi! bár engem néha a túl szépen filmezett részek kicsit kizökkentenek. Hasonlóan voltam mint pl. A The Right Stuff-al is.
Valahogy HD-ben nézni ezeket a régebben játszódó sorozatokat élénk színekkel kicsit hiteltelen nekem. Zsiguliból egy diplomatakéket láttam annó az országban, a filmben meg a wartburg meg a Zsiguli is ritka árnyalatú, ráadásul tükörre van polírozva a fényezésük.. Persze lehet, hogy volt akkor is ilyen, de aligha az lett volna a jellemző. A Nyugatnémet piti zsaru meg persze Mustangal mászkál.. na jó...

Az első két részt megnézve, egész vállalható sorozat, szóval Köszi! bár engem néha a túl szépen filmezett részek kicsit kizökkentenek. Hasonlóan voltam mint pl. A The Right Stuff-al is.
Valahogy HD-ben nézni ezeket a régebben játszódó sorozatokat élénk színekkel kicsit hiteltelen nekem. Zsiguliból egy diplomatakéket láttam annó az országban, a filmben meg a wartburg meg a Zsiguli is ritka árnyalatú, ráadásul tükörre van polírozva a fényezésük.. Persze lehet, hogy volt akkor is ilyen, de aligha az lett volna a jellemző. A Nyugatnémet piti zsaru meg persze Mustangal mászkál.. na jó...
Na má egy Stasi ügynöknek drukkoljunk! Ott dögöljön meg mind, ahol van.

Nézni kezdtem egy másik kémnős Netflix sorozatot is, de abbahagytam, ahogy a nő férfivá változott ...

Szóval, a Netflixhez képest ez egy jó sorozat. A Babylon Berlin mellett komolyan feüdítő, amnyi szar van.

Az Onedli ma már nézhetetlen. A maga korában nagyon nagy szám volt.
Ez attól függ !

1. Hány éves vagy ? Mert ha kellően vén akkor azért vissza köszönnek azok a '80as évek ! És a fiatalkori nosztalgia mindent megszépít !
2. Mennyi söröd van otthon és mennyire vagy túsz ? Ha hozzá férsz no problémo !

• Vicces
Reactions: LMzek 2.0