Hát ha 40 vagy akkor megértem pár évesen tényleg nem nézhetted !Azért maradt ki, mert már akkor is unalmasnak találtam
Továbbra is 40 vagyok.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát ha 40 vagy akkor megértem pár évesen tényleg nem nézhetted !Azért maradt ki, mert már akkor is unalmasnak találtam
Továbbra is 40 vagyok.
Akkor vagy jó a memóriám /nem, nem az/, vagy adták a '80-as végén, '90-es elején is, mert emlékszemHát ha 40 vagy akkor megértem pár évesen tényleg nem nézhetted !
Abban Katalin nem is afro-amerikaiNe már Lali te már semminek se tudsz örülni ? Azért a néger sheriffek és fejvadászok a vadnyugaton vagy a szintén fekete Katalin királyné és egyéb nyalánkságok azok csak rendben vannak nem ?
Túlélési gyakorlat a háziszelemmel.Kicsit régebbi, de párját ritkító katonai témájú sorozat. A főhősnek minden tudására, lelményességére és szerencsére van szüksége, hogy megoldást találjon napról napra a túlélése érdekében.
A cím első szavát elírták, helyesen: Jeannie
A linken a videó részlet és nyomokban tartalmaz reklámot, amit lépjetek át.
Sajnos a teljes sorozat kis része van meg nekem, segítséget elfogadnék.
Jini a háziszellem rész TVrip
Nem teljes rész. így nem tudom melyik. Benne hagytam a...indavideo.hu
Valamiért eszembe jutott ez a retek sz*r film.
Hogy anno mekkora csalódás volt, hogy CGI-jal eltakarták Natalie Portman fenekét a végleges produktumban...
A néger elnök segítséget kért az új köztársaságtól
Engedd el...Újabb Mandalóri epizód, újabb érdekes párhuzamok aktuális eseményekkel. Az mindenesetre világosabb már, hogy kerülik a teljes megfeleltetést, legtöbbször a jelen ukrán helyzet karaktereit például nem 1-1-ben ábrázolják, hanem szétosztva vagy épp összemosva. Volt viszont egy nagyon látványos áthallás:
van ugye az ex-csöves bolygón az a koszfészek, amelynek a fejvadász céhfőnök lett az “elnöke”, és természetesen a városka hónapok alatt kizöldellt, megszállták a normális emberek, művészek, kereskedők, stb.
Ezt most megtámadta (“ok nélkül!!!”) a hínárfejű kalóz. A néger elnök segítséget kért az új köztársaságtól, majd lezajlott egy beszélgetés a zsírkínai X-wing pilóta meg valami köztársasági irodista között arról, hogy ez a város még nem írta alá a szövetségi tagsági dokumentumokat, emiatt sajnos nem tudják katonai erővel megvédeni…
Ritka béna rész volt egyébként. A Coruscanton játszódó sokkal jobb volt, azt a vonalat meg alig-alig viszik.
A kétéltű ember?A Grant kapitány sorozatot úgy egy éve néztem is.
Végignéztem, ez egy nagyon jó sorozat! Sőt, igazából kettőEzt valaki ismeri?
A Gyatlov-rejtélyt filmesítették meg, természetesen full fikciós alapon, hiszen senki nem tudja, mi is történt valójában.
Az első két epizódot láttam eddig, nekem nagyon tetszik.
Amolyan Twin Peaks + True Detective + Zodiac hangulata van, egy kis LA Noir fűszerezéssel. Ráadásul Manysiföldön játszódik!
Aki látta: ugye végig jó lesz?