Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 474
20 751
113
Végignéztem, ez egy nagyon jó sorozat! Sőt, igazából kettő :)
Anélkül, hogy nagyon spoilereznék, a páratlan részek a nyomozásról szólnak, a párosak meg a túrázókról, az ő "jelenükben", lineárisan elmesélve a történetüket.
A nyomozós rész a már említett Zodiac-Twin Peaks-True Detective vonalon mozog, míg a túrázók sztorija egy korabeli filmre emlékeztet (fekete-fehér, 4:3, a zenék, a bevilágítás, minden).
Elég nehezen elérhető már, legalábbis szakoldalakon nem nagyon fordul elő. Ha kell valakinek, talán tudok segíteni (privátban).

A végén kiderül, mi történt velük ;)
Már kész, vége, vagy még jönnek az epizódok? Ha lesz Season Pack, akkor majd érdekel a dolog.

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 474
20 751
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Iszonyat rossz volt az egész. Nekem kínos, nagyon (poszt?-)millennialra vett, a lelkizős-terápiás vonal is gáz, mondjuk a Mexikóira emlékeztet, ami szintén nem igazán tetszett... A biszexuális világítás is zavaró, meg igaziból minden karakter túl sokadik klisés rókabőr.

Amikor friss volt, és én hülye megnéztem, utána 3/10-re tudtam értékelni.

• Tetszik
Reactions: Irsai Olivér

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Végignéztem, ez egy nagyon jó sorozat! Sőt, igazából kettő :)
Anélkül, hogy nagyon spoilereznék, a páratlan részek a nyomozásról szólnak, a párosak meg a túrázókról, az ő "jelenükben", lineárisan elmesélve a történetüket.
A nyomozós rész a már említett Zodiac-Twin Peaks-True Detective vonalon mozog, míg a túrázók sztorija egy korabeli filmre emlékeztet (fekete-fehér, 4:3, a zenék, a bevilágítás, minden).
Elég nehezen elérhető már, legalábbis szakoldalakon nem nagyon fordul elő. Ha kell valakinek, talán tudok segíteni (privátban).

A végén kiderül, mi történt velük ;)
Szerintem elég igénytelen. Nátrium lámpák 1960ban?

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 866
32 149
113

T

Törölt tag 1711

Guest
Jó nagy pofára esés lett, remélem ezzel be is bejezik Tolkien életművének gyalázását.

wankel

Well-Known Member
2016. december 23.
896
3 972
113

Tudom, hogy a csapból is a Star Wars folyik, de remélem, hogy az Ahsoka-t nem cseszik el. Már csak azért is, mert ez a sorozat a SW Rebels-re épül, amely szerintem a legjobban sikerült SW történet a Rouge One és az Andor mellett. Sabine, Thrawn, stb.

T

Törölt tag 1711

Guest

Tudom, hogy a csapból is a Star Wars folyik, de remélem, hogy az Ahsoka-t nem cseszik el. Már csak azért is, mert ez a sorozat a SW Rebels-re épül, amely szerintem a legjobban sikerült SW történet a Rouge One és az Andor mellett. Sabine, Thrawn, stb.

Nálam Bad Batch az abszolút legjobb, főleg hogy sikerült a Császárt és a Birodalmat végre igazi gonoszként és félelmetesként ábrázolni.

Mondjuk Rebels-t feladtam 5 rész után, mert túl gyerekes volt, Andor-t meg el se kezdtem, miután a Kenobit végigszenvedtem, de minek...

Mandalorian meg kezd átcsúszni nálam a "figurafestés közben berakom háttérzörejnek" státuszból "le se töltöm, mert minek"-be.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 458
61 502
113
1883 kibeszélő, ajánlás:

gafzhu

Well-Known Member
2019. június 15.
4 840
10 919
113
Nálam Bad Batch az abszolút legjobb, főleg hogy sikerült a Császárt és a Birodalmat végre igazi gonoszként és félelmetesként ábrázolni.

Mondjuk Rebels-t feladtam 5 rész után, mert túl gyerekes volt, Andor-t meg el se kezdtem, miután a Kenobit végigszenvedtem, de minek...

Mandalorian meg kezd átcsúszni nálam a "figurafestés közben berakom háttérzörejnek" státuszból "le se töltöm, mert minek"-be.
Nálam csak a Holiday special meg a Resistance volt eddig nézhetetlen. De van jó pár mű, ami eléggé egyszernézősre sikeredett.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711

laca

Well-Known Member
2013. november 6.
858
2 268
93

A Mandalorian mese kategória, Kenobit feladtam 1 v 2 rész után. De az Andor teljesen más kategória, abszolút nézhető, komolyan vehető. Azzal tegyél egy próbát.

• Tetszik
Reactions: cirqle and jani22

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 672
26 903
113
A Solo és a Kenobi sorozat nekem nem jött be. :)

• Tetszik
Reactions: zeal and Venom85

imike

Well-Known Member
2013. január 29.
2 338
8 905
113

Pedig az Andor a legjobb.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 980
18 085
113
Odd Thomas - A halottlátó

Ez egész jó volt. Nyilván nem egy filmtörténeti mérföldkő, de egy teljesen korrekt szórakoztatási faktorú misztikus thriller/krimi/rom/akció mozi.

ismertebb arcok: Anton Yelchin; Willem Dafoe; Gugu Mbatha-Raw