Filmek és sorozatok

Végignéztem, ez egy nagyon jó sorozat! Sőt, igazából kettő :)
Anélkül, hogy nagyon spoilereznék, a páratlan részek a nyomozásról szólnak, a párosak meg a túrázókról, az ő "jelenükben", lineárisan elmesélve a történetüket.
A nyomozós rész a már említett Zodiac-Twin Peaks-True Detective vonalon mozog, míg a túrázók sztorija egy korabeli filmre emlékeztet (fekete-fehér, 4:3, a zenék, a bevilágítás, minden).
Elég nehezen elérhető már, legalábbis szakoldalakon nem nagyon fordul elő. Ha kell valakinek, talán tudok segíteni (privátban).

A végén kiderül, mi történt velük ;)
Már kész, vége, vagy még jönnek az epizódok? Ha lesz Season Pack, akkor majd érdekel a dolog.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Iszonyat rossz volt az egész. Nekem kínos, nagyon (poszt?-)millennialra vett, a lelkizős-terápiás vonal is gáz, mondjuk a Mexikóira emlékeztet, ami szintén nem igazán tetszett... A biszexuális világítás is zavaró, meg igaziból minden karakter túl sokadik klisés rókabőr.

Amikor friss volt, és én hülye megnéztem, utána 3/10-re tudtam értékelni.

• Tetszik
Reactions: Irsai Olivér
Végignéztem, ez egy nagyon jó sorozat! Sőt, igazából kettő :)
Anélkül, hogy nagyon spoilereznék, a páratlan részek a nyomozásról szólnak, a párosak meg a túrázókról, az ő "jelenükben", lineárisan elmesélve a történetüket.
A nyomozós rész a már említett Zodiac-Twin Peaks-True Detective vonalon mozog, míg a túrázók sztorija egy korabeli filmre emlékeztet (fekete-fehér, 4:3, a zenék, a bevilágítás, minden).
Elég nehezen elérhető már, legalábbis szakoldalakon nem nagyon fordul elő. Ha kell valakinek, talán tudok segíteni (privátban).

A végén kiderül, mi történt velük ;)
Szerintem elég igénytelen. Nátrium lámpák 1960ban?

Jó nagy pofára esés lett, remélem ezzel be is bejezik Tolkien életművének gyalázását.

Tudom, hogy a csapból is a Star Wars folyik, de remélem, hogy az Ahsoka-t nem cseszik el. Már csak azért is, mert ez a sorozat a SW Rebels-re épül, amely szerintem a legjobban sikerült SW történet a Rouge One és az Andor mellett. Sabine, Thrawn, stb.

Tudom, hogy a csapból is a Star Wars folyik, de remélem, hogy az Ahsoka-t nem cseszik el. Már csak azért is, mert ez a sorozat a SW Rebels-re épül, amely szerintem a legjobban sikerült SW történet a Rouge One és az Andor mellett. Sabine, Thrawn, stb.

Nálam Bad Batch az abszolút legjobb, főleg hogy sikerült a Császárt és a Birodalmat végre igazi gonoszként és félelmetesként ábrázolni.

Mondjuk Rebels-t feladtam 5 rész után, mert túl gyerekes volt, Andor-t meg el se kezdtem, miután a Kenobit végigszenvedtem, de minek...

Mandalorian meg kezd átcsúszni nálam a "figurafestés közben berakom háttérzörejnek" státuszból "le se töltöm, mert minek"-be.

1883 kibeszélő, ajánlás:

Nálam Bad Batch az abszolút legjobb, főleg hogy sikerült a Császárt és a Birodalmat végre igazi gonoszként és félelmetesként ábrázolni.

Mondjuk Rebels-t feladtam 5 rész után, mert túl gyerekes volt, Andor-t meg el se kezdtem, miután a Kenobit végigszenvedtem, de minek...

Mandalorian meg kezd átcsúszni nálam a "figurafestés közben berakom háttérzörejnek" státuszból "le se töltöm, mert minek"-be.
Nálam csak a Holiday special meg a Resistance volt eddig nézhetetlen. De van jó pár mű, ami eléggé egyszernézősre sikeredett.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711

A Mandalorian mese kategória, Kenobit feladtam 1 v 2 rész után. De az Andor teljesen más kategória, abszolút nézhető, komolyan vehető. Azzal tegyél egy próbát.

• Tetszik
Reactions: cirqle and jani22
A Solo és a Kenobi sorozat nekem nem jött be. :)

• Tetszik
Reactions: zeal and Venom85

Pedig az Andor a legjobb.

Odd Thomas - A halottlátó

Ez egész jó volt. Nyilván nem egy filmtörténeti mérföldkő, de egy teljesen korrekt szórakoztatási faktorú misztikus thriller/krimi/rom/akció mozi.

ismertebb arcok: Anton Yelchin; Willem Dafoe; Gugu Mbatha-Raw