A honvedelem.hu oldala beszart! Semmilyen eszközről nem tudom megnyitni! Azt írja error! 

Nekem néhány napja azt csinálja belépéskor, hogy egy négyzetet be kell X-szelnem, hogy nem vagyok robot és csak ezután tölt be.A honvedelem.hu oldala beszart! Semmilyen eszközről nem tudom megnyitni! Azt írja error!![]()
Nem tudom nálam semmit sem tölt be csak azt írja server error! Lehet megy a kiber hadviselés!Nekem néhány napja azt csinálja belépéskor, hogy egy négyzetet be kell X-szelnem, hogy nem vagyok robot és csak ezután tölt be.![]()
Túlterheléses támadást intézhettek ellene?
De délelőtt még olvasgattam!Szia,Tragikumikus! Miért adták le a Honvéd korházat??? MI volt egésznek az értelme???
Tényleg bazi nagy error van a magyar honvédelemben.A honvedelem.hu oldala beszart! Semmilyen eszközről nem tudom megnyitni! Azt írja error!![]()
Megy az oldal, csak közben - valószínűleg támadás miatt - beleraktak egy human check modult a címlap elé, hogy normalizálják a kiszolgálást.Tényleg bazi nagy error van a magyar honvédelemben.
Budán a NATO katona-egészségügyi Kiválósági Központ van. Egyébként az igazságot írtam.Ami ismét nem a teljes igazság ráadásul budán is van egy NATO EÜ központ vagy valami hasonló intézmény amely néhány éve elvileg működik, ráadásul nagy csinnadrattával adták át attesék stb. jelenlétében..
De kár...A honvedelem.hu oldala beszart! Semmilyen eszközről nem tudom megnyitni! Azt írja error!![]()
Tényleg bazi nagy error van a magyar honvédelemben.
Megnyugodtam, akkor nem csak én vagyok egyedül ezzel. 
Elnézést hogy megkérdezem az mi a büdös fene akar lenni?Budán a NATO katona-egészségügyi Kiválósági Központ van. Egyébként az igazságot írtam.
A Google a te barátod.Elnézést hogy megkérdezem az mi a büdös fene akar lenni?
-Mi a beosztása, katona?Lóháton tisztelegve a honvédség múltja előtt
Hat nap alatt, lóháton teljesítik a Magyar Honvédség 175 kilométeres kihívását az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár gróf Nádasdy Ferenc Huszárosztály huszárjai...
![]()
Eztet mindet egy szusszra?-Mi a beosztása, katona?
-Magyar Honvedseg vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár gróf Nádasdy Ferenc Huszárosztály Vak Bottyán János generális szakasz főtörzsőrmestere vagyok!
Szépek a hagyományok, de ezt lehet túl toltuk Béláim.-Mi a beosztása, katona?
-Magyar Honvedseg vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár gróf Nádasdy Ferenc Huszárosztály Vak Bottyán János generális szakasz főtörzsőrmestere vagyok!
![]()
Katonai együttműködést indÃtott a magyar és a török kormány
Katonai együttműködési keretszerzÅdést kötött a magyar és a török kormány â derül ki egy frissen benyújtott törvényjavaslatból.www.portfolio.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..