A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

l34JUfW.png
Nekem néhány napja azt csinálja belépéskor, hogy egy négyzetet be kell X-szelnem, hogy nem vagyok robot és csak ezután tölt be.

Túlterheléses támadást intézhettek ellene?
Nem tudom nálam semmit sem tölt be csak azt írja server error! Lehet megy a kiber hadviselés! :rolleyes: De délelőtt még olvasgattam!

Tragikumikus! Miért adták le a Honvéd korházat??? MI volt egésznek az értelme???
Szia,

Szerintem jo dolog, hogy a korabbi statisztikahamisitast befejezik (katonai kiadasnak elkonyveltek a "honved" korhaz minden kiadasat, mikozben annak kb 98%-t fizette a TB a honvedseg szamara, hiszen kb 2%-ban volt honvedsegi a honvedkorhaz).

Ami ismét nem a teljes igazság ráadásul budán is van egy NATO EÜ központ vagy valami hasonló intézmény amely néhány éve elvileg működik, ráadásul nagy csinnadrattával adták át attesék stb. jelenlétében..
Budán a NATO katona-egészségügyi Kiválósági Központ van. Egyébként az igazságot írtam.

Lóháton tisztelegve a honvédség múltja előtt

Hat nap alatt, lóháton teljesítik a Magyar Honvédség 175 kilométeres kihívását az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár gróf Nádasdy Ferenc Huszárosztály huszárjai...

6427f9247e061868341578.jpg
-Mi a beosztása, katona?
-Magyar Honvedseg vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár gróf Nádasdy Ferenc Huszárosztály Vak Bottyán János generális szakasz főtörzsőrmestere vagyok!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Huszonöt éves a magyar-román közös zászlóalj

1998. március 20-án, Budapesten állapodott meg Magyarország és Románia egy közös zászlóalj felállításáról, amelynek célja, a két ország katonai együttműködésének elmélyítése, illetve az esetleges békefenntartó és humanitárius tevékenységek támogatása. A parancsoki beosztás átadását követően, Aradon adták át az elismeréseket mindkét nemzet részére.