[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Ilyen a nyugati típusú demokrácia. A 2006-os eseményekkel is elégedett volt az uninó. Így kell ezt...
Amióta a magyar kormány nem veri szét rendszeresen a saját népét azóta nem is vagyunk jogállam.
Mint mondjuk a bezzeg nyugat, ahol néha bele is hallnak a tüntető népek a jogállami "kezelésbe", vagy csak kisemmizik őket, mint kanadában.
De szép világ is ez... Menjünk! Harcoljunk érte XD
Undorítóak.

Igen. Mert irritál, hogy csak engem irritál egy ilyen nyilvánvalóan agitprop-bot.
Csak oda ír, akkor regelt, diskurzusba nem is bonyolódik, csak szinte percre 2 óránként
belöki az aktuális adagot. Hétköznap, hétvégén.
Hagyjuk már...
És igen, mindenki tudta, hogy milyen shell, így ő is ha nem egy kb. bot lenne, akit semmi más nem érdekel
csak teríteni az igét.

Nem biztos, hogy csak teged irrital az ilyesmi, de el kell fogadni, hogy a masik oldalon is vannak jeles kepviselok es mivel a moderatorokat ez nem zavarja igy maradnak is.

• Tetszik
Reactions: ghostrider
Nem biztos, hogy csak teged irrital az ilyesmi, de el kell fogadni, hogy a masik oldalon is vannak jeles kepviselok es mivel a moderatorokat ez nem zavarja igy maradnak is.
Akkor má' nem is kerülhetek idegállapotba? :/
Semmi ilyen jellegű postot nem olvasok végig egyébként, sehonnan sem.
Egy kivételt engedélyeztem magamnak 'Urszuláét'. Azt is csak az ilyen bullshitelés miatt :D

Full igaza van. Fordítóba bárki be tudja hányni ezeket a híreket. Akkor ha nincs rá ideje, h 2 óra alatt egy ilyet lektoráljon, rakja csak be a linket.
Nem igazán értem a problémát. Ursula hozza a linket és pluszban hozzáteszi a G fordítását. Ami olyan amilyen, vannak akiknek megfelel. Ínyenceknek pedig ott a link, lehet szabadon olvasgatni. Tehát plusz munkáért ne bsszuk már le a fórumtársat, mert ez igen hülyén jön ki.

Mennyi idióta van a világon....

Egy londoni galéria el akarja távolítani Van Eyck képét, mert tömegesen panaszkodnak a karakter Putyinra való hasonlóságáról.

A kép egyébként 1434-ben készült.

STXj_AAdO78.jpg

Nekem elküldhetik, ha már annyira nem akarják látni. Ha megjött, valaki tud egy jó aukciós házat?