A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Rosszul látom, vagy ezek komolyan manuális torony forgatással reklámozzák a Caracal-t ?
@krisss bódog teccik lenni?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Amúgy honnan szedtétek ezt a kocsit?
Látott valaki valami hírt velünk kapcsolatban vagy mi a tököt keres ez a magyar RM topikban?

Mert a hülyeség már elkezdett áramlani tőle....
Igen én néztem be, az elmúlt 3 napba valahol volt hír valamiről(már nem tudom hova lett át rakva)amiről én azt hittem ez az, ami 4 millió volt, valaki megkérdezte itt én meg ezt mondtam, de már írtam feljebb is h elcsesztem...

• Imádom
Amúgy honnan szedtétek ezt a kocsit?
Látott valaki valami hírt velünk kapcsolatban vagy mi a tököt keres ez a magyar RM topikban?
Kb. 1 hónapja olvastam egy német (?) nyelvű cikket egy SOF konferenciáról, ahol volt szó a Caracal-ról is és azt írták hogy a szolnokiak már használják, de félreértésnek tűnt, így nem foglalkoztam vele. Azóta sem sikerült újra megtalálom azt a cikket. Nem emlékszem pontosan, lehet hogy csak azt írták hogy használnak hasonlót. Hazai gyártásról nem volt szó. Még az is lehet hogy a helikopterre gondoltak.

• Imádom
Kb. 1 hónapja olvastam egy német (?) nyelvű cikket egy SOF konferenciáról, ahol volt szó a Caracal-ról is és azt írták hogy a szolnokiak már használják, de félreértésnek tűnt, így nem foglalkoztam vele. Azóta sem sikerült újra megtalálom azt a cikket. Nem emlékszem pontosan, lehet hogy csak azt írták hogy használnak hasonlót. Hazai gyártásról nem volt szó. Még az is lehet hogy a helikopterre gondoltak.
Hát nem tudom honnan szedték

• Tetszik
Reactions: fedett_mókus