Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez egy átalakított G Merci, ha jól olvastam utána. Nem akarom megtudni, hogy mennyibe kerülhet...
4 millió, pár napja ez a téma, olvass visszaEz egy átalakított G Merci, ha jól olvastam utána. Nem akarom megtudni, hogy mennyibe kerülhet...
4 millio micsoda ? ft nak kevés euronak dollárnak q-sok4 millió, pár napja ez a téma, olvass vissza
EUR4 millio micsoda ? ft nak kevés euronak dollárnak q-sok
super minden egyes db helyett 2-3 FNSS 6x6 ost kérnék vagy vagy patria 6x6 ost... ezeknek e germánoknak fog ám a ceruza már megen.
Itt valami nagyon fals számok mennek.4 millió, pár napja ez a téma, olvass vissza
akkor összekevertem valamivel, amiről mostanában volt szó, bocseszItt valami nagyon fals számok mennek.
Ehhez minek az RM?Ez egy átalakított G Merci, ha jól olvastam utána. Nem akarom megtudni, hogy mennyibe kerülhet...
Dugják fel maguknak! Ebből a pézbül 2 T72 B3-at lehetne venni.4 millió, pár napja ez a téma, olvass vissza
Bobónak jó lesz golfozós kocsikának!Dugják fel maguknak! Ebből a pézbül 2 T72 B3-at lehetne venni.
Istenem.Dugják fel maguknak! Ebből a pézbül 2 T72 B3-at lehetne venni.
Akkor csak 3,99? Megnyugodtam' fuuuIstenem.
Nincs 4 milla.
Csak valaki benèzte.
1 sincsAkkor csak 3,99? Megnyugodtam' fuuu
Hát akkor kell! Ebből is van pici maketted?1 sincs
Igen én néztem be, az elmúlt 3 napba valahol volt hír valamiről(már nem tudom hova lett át rakva)amiről én azt hittem ez az, ami 4 millió volt, valaki megkérdezte itt én meg ezt mondtam, de már írtam feljebb is h elcsesztem...Amúgy honnan szedtétek ezt a kocsit?
Látott valaki valami hírt velünk kapcsolatban vagy mi a tököt keres ez a magyar RM topikban?
Mert a hülyeség már elkezdett áramlani tőle....
Kell a tökömnek.Hát akkor kell! Ebből is van pici maketted?