Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert nem a zrinyi média csinálja...ezek a Bocskais fiúk csinálják a legfaszább videókat!
2023. április, század-zászlóalj-dandártüzérség a Hajdú dandárban: 60mm-es aknavető.Basszus ezek a Bocskais fiúk csinálják a legfaszább videókat!
Ez egy századszintű foglalkozás volt egyébként.2023. április, század-zászlóalj-dandártüzérség a Hajdú dandárban: 60mm-es aknavető.
Hej!
Szóval van nagyobb a dandárnak?Ez egy századszintű foglalkozás volt egyébként.
A yörük és a polaris közé kell/van a G-merci vagy ez a caracal? Van ilyen kategória?Nekünk meg van Polaris MRZR
Iszonyat kínos ennek a cikknek a hangvètele.
Ez a folyami flotta után van nálam fontosságban.yörük és a polaris közé kell/van a G-merci vagy ez a caracal? Van ilyen kategória?
Ennyire fontos ez a kategória is
Pènz?Yürök 4X4 lesz belőle valaha valami? Ezidáig a Gidrán van nyomatva nagyon igaz az sem úgy halad szerintem ahogy kéne. Továbra is azt gondolom a Yürök lenne hasznosabb számunkra nagyobb db számban a Gidrán mellett
Jövőre már lesz mivel szállítani. Vagy legkésőbb 2025-ben.Mèg ha tudnánk lègi úton szállítani. De így minek.
Most mindenki (holland/német/cseh tenderek vannak) ilyen járműveket akar venni. De valószínáleg csak azért lett ilyen népszerű itt a fórumon, mert új Rheinmetall termék. Jövő héten, április 19-én új drónt mutat be az RM, akkor majd azon fogunk pörögni.Nem tudom mièrt robbant rá a fórum.
Tudom, olvastam, részben tőled pár napja ha jól emlékszem.Ez egy századszintű foglalkozás volt egyébként.
Na csak elolvasom már, ha ilyen jót írsz róla!Iszonyat kínos ennek a cikknek a hangvètele.
Igen, ez a MH-val kapcsolatban tényleg így van. De az látszik a nemzetközi trendeken, hogy aki eddig hagyományos gyalogos alakulatokat alkalmazott, az most megpróbálja azokat is ellátni egy járművel. Na ezzel próbálkoznak most az amerikaiak is.Ez a folyami flotta után van nálam fontosságban.
Mèg ha tudnánk lègi úton szállítani.
De így minek.
Nem tudom mièrt robbant rá a fórum.
Egy haderő, amit közpénzből tartanak fenn, ne önmagát akarja megvédeni, hanem az országot amit rábíztak!Háború a szomszédban - haderőfejlesztés a Magyar Honvédségnél címmel tartott előadást dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy csütörtök délután a Nyíregyházi Egyetem Bessenyei aulájában...
Rendelkezik a magyar haderő azzal a képességgel, hogy megvédje önmagát – erről is beszélt előadásában a Honvéd Vezérkar főnöke, Ruszin-Szendi Romulusz Nyíregyházán. Az altábornagy a honvédelem jelenlegi és lehetséges jövőbeli kihívásairól beszélt a főként kadétokból és egyetemistákból álló közönségnek.
Gratulálunk DeDrMaróthGáspár
https://www.linkedin.com/posts/rhei...8p?utm_source=share&utm_medium=member_desktop