[BIZTPOL] Magyarország

Itt valami mas lesz a haterben, 50 tisztet a katonai felderitestol is kiraktak a heten. Pedig ez a Ruszin eleg törekvő volt eddig...
Szerintem valami nagy tisztogatás, natósítás folyik a seregben. Kipucolják a szerintük nem nato kötődésű személyzetet. Böröndi az összekötő tiszt a natóval, most meg megtették főparancsnoknak.

Szerintem valami nagy tisztogatás, natósítás folyik a seregben. Kipucolják a szerintük nem nato kötődésű személyzetet. Böröndi az összekötő tiszt a natóval, most meg megtették főparancsnoknak.
Elég nagy baj.
Akkor ez nagyjából azt jelenti, hogy betagozódunk a K-Eu-s NATO országok egységfrontjába.
Már csak neki kell hajtsanak az orosznak.
Ennyire kell az EU-s pénz? Vagy ilyen komolyan megfenyegették a vezetést?
Minden esetre nem jó jel, ami most látszik.

Zelenszkij hivatala javasolja, hogy csak Ukrajnán keresztül érkezhessen orosz gáz az EU-ba​

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hivatala új tervet javasolt a Moszkvával szembeni szankciók szigorítására. Ez magában foglalja az Oroszországból az Európai Unióba irányuló minden közvetlen gázszállítás korlátozását, kivéve az ukrán gázszállító rendszeren keresztül szállított gázszállítmányokat.
Kijev azt is javasolta, hogy állítsák le az Török Áramlat gázvezetéket, amely orosz gázt szállít Törökországba.
SZÜNTESSÜK BE AZ OROSZ GÁZ KÖZVETLEN SZÁLLÍTÁSÁT AZ EURÓPAI UNIÓBA, ELTEKINTVE AZ UKRÁN GÁZSZÁLLÍTÓ RENDSZEREN KERESZTÜL IRÁNYÍTOTT SZÁLLÍTÁSOKTÓL, AMELY BŐSÉGES TRANZITKAPACITÁSSAL RENDELKEZIK” – SÜRGETTE AZ ELNÖKI ADMINISZTRÁCIÓ.
Kijev terve azt is javasolja, hogy tiltsák be az orosz cseppfolyósított földgáz EU-ba történő behozatalát.
Brüsszel szerint az orosz gázszállítások jelenleg a blokk teljes fogyasztásának mintegy 10%-át fedezik.

Lehet van ehhez köze?

+

Lehet van ehhez köze?

+

Nagyon izzadnak gilisztásék, hogy belökjenek minket is a csicska hadtestbe. (rest of the union)

Lehet van ehhez köze?

+

Régóta tervben volt a felmentése (már két hónapja beszélik)
A győri reptér civil, a helik civil gépek, kb annyira katonaiak mint a Vitarák).

Elég nagy baj.
Akkor ez nagyjából azt jelenti, hogy betagozódunk a K-Eu-s NATO országok egységfrontjába.
Már csak neki kell hajtsanak az orosznak.
Ennyire kell az EU-s pénz? Vagy ilyen komolyan megfenyegették a vezetést?
Minden esetre nem jó jel, ami most látszik.
Romolusz lehet nem vállalna NATO missziót Ukrajnában vagy Szudánban. Kellett vki aki igen?

Régóta tervben volt a felmentése (már két hónapja beszélik)
A győri reptér civil, a helik civil gépek, kb annyira katonaiak mint a Vitarák).
Most egy kicsit kötekedni fogok bocsánat, de egy országban (bármelyikben) a határőrség mióta minősül civil szervezetnek? Vagy a belügy vagy a hadsereg része minden országban.

Ezt nagyon jól látod. Sajnos :(
Lett egy USA-ban kiképzet, jelenleg is NATO összekötő tisztént dolgozó Vezérkari főnökünk, van egy eddig Angliában "üzletelgető" full atlantista honvédelmi miniszterünk meg ez a se íze se bűze Katalin, akinek a bilderberges martonyi az egyik főtanácsadója.
Hát ez így fantasztikus. :confused:
Én dudi helyében vennék magamnak meleg téli öltözetet ;)

Hoppá! Úgy tűnik, hogy az M3-ason is szállítottak szlovén Valuk APC-ket Ukrajnába:
forrás
Fotó a hozzászólásokban. 3 tengelyes járművek, Ukrajna felé, szlovén teherautó, szlovén kisbusz kísérte.

Hát ugye megmondta Vekker már előre mennyit ér a szava.

Ne azt figyeljék amit mond hanem amit csinál.

Hoppá! Úgy tűnik, hogy az M3-ason is szállítottak szlovén Valuk APC-ket Ukrajnába:
forrás
Fotó a hozzászólásokban. 3 tengelyes járművek, Ukrajna felé, szlovén teherautó, szlovén kisbusz kísérte.
Majd az utolsó kilométereken átmennek Szlovákiába, és onnan lépnek be Ukrajnába.

Nekem is ilyen erzesem van.
Sajnos Horthy meghiusult kiugrasi kiserlete jut errol eszembe. Idegen erdekeket szolgal a seregunk, semmi sem valtozott se a háború, se a szocializmus ota...
Speciel Borondit se tartom egy nagy képességű tisztnek, inkabb csak simulekonynak. Mondjuk nem mintha komolyan vehető hadseregunk volna, inkabb csak diszhadsereg.
Biztos nem ugralnek ilyen macskajancsiknak.