Romulus felmentésével kapcsolatban az a székely mondás jut az eszembe, hogy "na ez most vagy valami, vagy megy valahová".
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem valami nagy tisztogatás, natósítás folyik a seregben. Kipucolják a szerintük nem nato kötődésű személyzetet. Böröndi az összekötő tiszt a natóval, most meg megtették főparancsnoknak.Itt valami mas lesz a haterben, 50 tisztet a katonai felderitestol is kiraktak a heten. Pedig ez a Ruszin eleg törekvő volt eddig...
Elég nagy baj.Szerintem valami nagy tisztogatás, natósítás folyik a seregben. Kipucolják a szerintük nem nato kötődésű személyzetet. Böröndi az összekötő tiszt a natóval, most meg megtették főparancsnoknak.
Mandiner
mandiner.hu
Nagyon izzadnak gilisztásék, hogy belökjenek minket is a csicska hadtestbe. (rest of the union)Lehet van ehhez köze?Videó bizonyítja, hogy a győri reptérről szálltak fel az ukránoknak átadott katonai helikopterek | atlatszo.hu
A videókat pár nappal azután kaptuk meg, hogy a Honvédelmi Minisztérium leszögezte: nem engedélyezték Ukrajnának szánt helikopterek áthaladását a magyar légtéreatlatszo.hu
+
A Honvédelmi Minisztérium tagadja, hogy a magyar légteret használják az Ukrajnába tartó katonai gépek, pedig videó van róla, hogy de
Február 13-án és 14-én a győri reptéren láttak az Ukrán Állami Határőrszolgálat felségjelzéseit viselő helikoptereket.444.hu
Felmentettek Romuluszt valami okbol kifolyolag. Borondi az utodja egyenlore. Lehet túl oreg volt ő is?
Novák Katalin felmentette Ruszin-Szendi Romuluszt, a Honvéd Vezérkar főnökét
A Honvédelmi Minisztérium közleményében kiemelte: Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy a haza szolgálatát más területen fogja folytatni.Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter javaslatára ...www.vadhajtasok.hu
Régóta tervben volt a felmentése (már két hónapja beszélik)Lehet van ehhez köze?Videó bizonyítja, hogy a győri reptérről szálltak fel az ukránoknak átadott katonai helikopterek | atlatszo.hu
A videókat pár nappal azután kaptuk meg, hogy a Honvédelmi Minisztérium leszögezte: nem engedélyezték Ukrajnának szánt helikopterek áthaladását a magyar légtéreatlatszo.hu
+
A Honvédelmi Minisztérium tagadja, hogy a magyar légteret használják az Ukrajnába tartó katonai gépek, pedig videó van róla, hogy de
Február 13-án és 14-én a győri reptéren láttak az Ukrán Állami Határőrszolgálat felségjelzéseit viselő helikoptereket.444.hu
Mit mesélnek? Miért akarták felmenteni?Régóta tervben volt a felmentése (már két hónapja beszélik)
A győri reptér civil, a helik civil gépek, kb annyira katonaiak mint a Vitarák).
Már február óta mondják hogy menni fog, de azt nem hogy miért (legalább is nekem nem mondták).Mit mesélnek? Miért akarták felmenteni?
Romolusz lehet nem vállalna NATO missziót Ukrajnában vagy Szudánban. Kellett vki aki igen?Elég nagy baj.
Akkor ez nagyjából azt jelenti, hogy betagozódunk a K-Eu-s NATO országok egységfrontjába.
Már csak neki kell hajtsanak az orosznak.
Ennyire kell az EU-s pénz? Vagy ilyen komolyan megfenyegették a vezetést?
Minden esetre nem jó jel, ami most látszik.
Mihez képest?Mennyire normális, hogy ilyen sűrűn cserélődnek a VKF-ek meg a honvédelmi miniszterek?
Most egy kicsit kötekedni fogok bocsánat, de egy országban (bármelyikben) a határőrség mióta minősül civil szervezetnek? Vagy a belügy vagy a hadsereg része minden országban.Régóta tervben volt a felmentése (már két hónapja beszélik)
A győri reptér civil, a helik civil gépek, kb annyira katonaiak mint a Vitarák).
Szerintem valami nagy tisztogatás, natósítás folyik a seregben. Kipucolják a szerintük nem nato kötődésű személyzetet. Böröndi az összekötő tiszt a natóval, most meg megtették főparancsnoknak.
Hoppá! Úgy tűnik, hogy az M3-ason is szállítottak szlovén Valuk APC-ket Ukrajnába:
forrás
Fotó a hozzászólásokban. 3 tengelyes járművek, Ukrajna felé, szlovén teherautó, szlovén kisbusz kísérte.
Hát ugye megmondta Vekker már előre mennyit ér a szava.
Ne azt figyeljék amit mond hanem amit csinál.
Majd az utolsó kilométereken átmennek Szlovákiába, és onnan lépnek be Ukrajnába.Hoppá! Úgy tűnik, hogy az M3-ason is szállítottak szlovén Valuk APC-ket Ukrajnába:
forrás
Fotó a hozzászólásokban. 3 tengelyes járművek, Ukrajna felé, szlovén teherautó, szlovén kisbusz kísérte.
Nekem is ilyen erzesem van.Szerintem valami nagy tisztogatás, natósítás folyik a seregben. Kipucolják a szerintük nem nato kötődésű személyzetet. Böröndi az összekötő tiszt a natóval, most meg megtették főparancsnoknak.