Az Unió jó dolog, ha csak gazdasági szövetség/erőtérként működik.Na, látod?
Pont ez a lényege az itt sokak által utált EU-nak.
Akkora probléma, hogy nincsenek már jó ideje európai háborúk?
Jelenleg nem így akar működni, ez okozza a problémákat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az Unió jó dolog, ha csak gazdasági szövetség/erőtérként működik.Na, látod?
Pont ez a lényege az itt sokak által utált EU-nak.
Akkora probléma, hogy nincsenek már jó ideje európai háborúk?
Ausztria mikor lett semleges? Manapság? Nem.
Szerbia hol, mi? Mindig is az oroszok csöcsén lógtak.
Szerintem ha kilépnénk a NATO-ból, és kérnénk akkor a komplett BRICS aláírná a semlegességünket.
Erre azért mernék fogadásokat kötni bárkivel.
Kb soha nem állt elő olyan helyzet, hogy minden szomszédunk egy táborba tartozott, csak mi nem. Peremvidék vagyunk nyugatról és keletről nézve is.Életben akkor maradunk, ha abban a csapatban vagyunk, ahol az összes bennünket körülvevő van. Érdek van, barátság nincs a politikában.
Egyszer menj el Belgrádba, nézz körül.Szerbia hol, mi? Mindig is az oroszok csöcsén lógtak.
Nem.Nem, a nem túl barátságos hidegháború 50's éveiben. Ma sokkal kisebb a veszély, mint akkor.
Ja, papíron.De nem tagjai semmilyen orosz biztonsági szervezetnek. Vagyis katonailag függetlenek
A NATO mit garantálna? Az oroszok nem fognak lólépésben megtámadni bennünket, így maradnak a “drága” szomszédaink - melyek közül 404isztán a leginkább potens és rendelkezne a legtöbb indítékkal.Épp csak garantálni nem tudnák.
Mesélj kérlek, hogyan vannak/voltak mögöttük az oroszok, katonailag? Konkrétumokat kérlek.Mindig is ott voltak mögöttük az oroszok. Katonailag is.
Senki nem akarná megtámadni Mo-t, ha a kurmány nem vergődne -a szavazótábora miatt, mint egy szarógalamb aA NATO mit garantálna? Az oroszok nem fognak lólépésben megtámadni bennünket, így maradnak a “drága” szomszédaink - melyek közül 404isztán a leginkább potens és rendelkezne a legtöbb indítékkal.
Ha megtámadna ukrajna, szerinted közbelépne a NATO (úgy értem: közbelépne úgy, hogy kipicsázná innen őket)?
Szerintem nem.
Öööö, mert Neked nem rémlik semmi kezdve az 1.vh és az az előtti balkáni krízisektől? :/Mesélj kérlek, hogyan vannak/voltak mögöttük az oroszok, katonailag? Konkrétumokat kérlek.
Az összes szomszédunk, vagy csak aki hirtelen az eszedbe jut?Senki nem akarná megtámadni Mo-t, ha a kurmány nem vergődne -a szavazótábora miatt, mint egy szarógalamb a
sakktáblán. Jönni itt minden realitást nélkülöző mű-revizionista bullshiteléssel.
Semmit nem lehet ezzel elérni, csak amit sikerült: egy elgázolt macskára nagyobb szimpátiával tekint
Mo összes szomszédja.
Ezt nem értemAz összes szomszédunk, vagy csak aki hirtelen az eszedbe jut?
“1. vh és az az előtti” - ez hol releváns most?Öööö, mert Neked nem rémlik semmi kezdve az 1.vh és az az előtti balkáni krízisektől? :/
Russia’s Influence in the Balkans
The Balkans have long been a source of tension between Russia and the West, with Moscow cultivating allies there as the EU and NATO expand into the region. The war in Ukraine could be shifting the ca…www.cfr.org
Miről beszélsz már megint?!“1. vh és az az előtti” - ez hol releváns most?
Ennyi erővel a törököknek meg még annál is nagyobb befolyásuk van.
Azt írtad, “az összes szomszédunk” - szerintem ferdítesz mint egy queer könyvtáros amikor gyerekbarát könyvet ajánl.Ezt nem értem
Ha arra gondolsz, még az ukránok sem.Azt írtad, “az összes szomszédunk” - szerintem ferdítesz mint egy queer könyvtáros amikor gyerekbarát könyvet ajánl.
Sorold kérlek az “összes szomszédunkat”, aki “az elgázolt macskáta nagyobb szimpátiával tekint”, mint ránk. Ezt írtad ugyanis.Ha arra gondolsz, még az ukránok sem.
edit: a hasonlat valóban szellemes. Grat
Értettem ez alatt, hogy sikerült az összes visegrádi országot pl Mo ellen hangolni.Sorold kérlek az “összes szomszédunkat”, aki “az elgázolt macskára nagyobb szimpátiával tekint”, mint ránk. Ezt írtad ugyanis.
Ezer szerencse, hogy a csicska visegrádi országokból csak ez a kesztyűbáb izé a szomszédunk, ők pont jó puffer lesznek.Értettem ez alatt, hogy sikerült az összes visegrádi országot pl Mo ellen hangolni.
Talán ha nem menne az eszetlen vagdalkozás, Kakadu hisztijei, hogy épp kit rendel be, akkor
a románoktól kezdve a szlovákokon át, az osztrákokon keresztül, a lengyelekig nem rühellenék ezek mind Mo-t.
Az összes többire is vonatkozik, hogy a Bonsaiduce beléjük mászik és semmiben sem támogatják, sehol aEzer szerencse, hogy a csicska visegrádi országokból csak ez a kesztyűbáb izé a szomszédunk, ők pont jó puffer lesznek.