A szarnytoveik masok, az alapjan azonositottak be. Nekem telefonrol egykutya, de mindkettő egyforman hihető, az is hogy az ukran megint valami sajatot lőtt le. Igazabol lenyegtelen, mert csak egy dron a sok kozul, csak most felkaptak hogy Kijevben is legyen egy a Kreml megtamadasa miatt.
Friss ropogos BMP-3-ak a Kurganmaszavodbol.
Megsem adnak mindent a Zelenszkinek?
Pár száz euróért vehet magának katonai terepjárót – selejtezést tart a védelmi minisztérium
A védelmi minisztérium szinte fillérekért kínálja a leselejtezett katonai járműveket.
Gyuribacsi szerint az ukranok a vilaghaboruig juttatjak az emberiseget.
Neve alapjan ez sem magyar.
Újabb gyászhír: 20 éves kárpátaljai fiatal hunyt el a háborúban
Újabb kárpátaljai áldozata van Oroszország Ukrajna ellen indított véres háborújának. A 20 éves Volodimir Havris haláláról a Beregszentmiklósi (Csinagyijevo) Kistérségi Tanács számoltak be közösségi oldalán csütörtökön. A fiatal katona május 1-én, harci feladat teljesítése közben esett el a...
Tobb nő van az ukran seregben mint nalunk katona!
Hány nő szolgál az ukrán hadseregben?
Hanna Maljar tájékoztatása szerint jelenleg 42 ezer nő teljesít szolgálatot az ukrán hadseregben. A védelmi tárca miniszterhelyettese az adatot Telegram-oldalán hozta nyilvánosságra. „Jelenleg az Ukrán Fegyveres Erőknél 42 ezer nő szolgál. A polgári alkalmazottakkal együtt számuk eléri a 60...
Viktor:
"„Nekem nincs olyan élénk fantáziám, hogy elképzeljem azt, hogy valaki egy atomhatalmat képes legyőzni” – tette hozzá."
Szitjak is neki a parazsat majdan a Karmelita elott: