Visszajelzések és javaslatok

@Tcat annak érdekében nem tudtok csinálni valamit, hogy a Firefoxban is megnyíljanak a beillesztett fényképek? Egészen esetleges, hogy mikor mi van: van, hogy csak a kép linkjét/egy számsor.jpg látom, de van, hogy rendesen látom őket. Olykor egy oldalon belül mindkettő előfordul.
A Firefox hibája.....

• Tetszik
Reactions: Blitz97
Attól is függ amúgy mennyi oldal meg ablak van egyszerre megnyitva, mert amikor nagyobb teher van úgymond a Firefoxon, szokása, hogy így beszarjon. Momentán most olyan 545 oldallal kéne operáljak a feladatok miatt, de tudom, hogy esélytelen bármilyen betöltés. Vagy a RAM-mal lehet még probléma, mert nálam a Firefox azt is szereti előszeretettel fogyasztani

Kösz! Rákerestem, mint Lynx, mint [HUN] Lynx, oszt nem találta meg a keresőmotor (és manuálisan én sem).
A "Keresés csak a címekben"-t bejelölted?

Manuálisan nem találom most sem, csak a linkre kattintva jön elő. Valamire ráböktem véletlenül?
Fórumok -> Magyarország -> Magyar Szárazföldi Erők -> Harckocsik, harc- és szállítójárművek -> [HUN] Lynx KF41

Tudom, de nem látom.... Nem jelenik meg a listában, miközben a link, amit Bálint adott, működik.

Kösz, megtaláltam. Nem tudom, hogy csináltam. Azért kerestem a topikot, mert amikor beléptem, még láttam.... Rém ügyi vagyok!
Tán mert rajzasztalról vettük, nincsegyrendesműdőlövősse, meg a rosszoldalonvanabebúvó. :oops: Ezekre a kulcsszavakra kellett volna keresned.

Nyilván le leszek ugatva, de azért csak feltenném a kérdést:
Nem lehetne kezdeni valamit ezzel a -most már állandósult- jelenséggel,
hogy egyes userek szinte minden kommentjükben indokolatlanul
náciznak, fasisztáznak?
Az elején még ugye csak az Azov-ra -ami mondjuk még rendben van,
de már kb mindenre, ami ukrán.