Tényleg! Mi lett HIMARS-kapitánnyal?? 
Tud róla valaki valamit?? Aki esélyt adott mindenkinek hogy adja meg magát és a saját bajtársai koordinátáit, és, akkor megmenekülhetnek! Már senkit nem érdekel rajtam kivül? Azt olvastam a HIMARS az orosz gps zavarás miatt felsült és ezt a nyugati sajtó (CNN) írta és amerikai hadseregre hivatkoztak...csak nem pont HIMARS-kapit verte telibe a saját rakétájuk?

kyivindependent.com

kyivindependent.com

Tud róla valaki valamit?? Aki esélyt adott mindenkinek hogy adja meg magát és a saját bajtársai koordinátáit, és, akkor megmenekülhetnek! Már senkit nem érdekel rajtam kivül? Azt olvastam a HIMARS az orosz gps zavarás miatt felsült és ezt a nyugati sajtó (CNN) írta és amerikai hadseregre hivatkoztak...csak nem pont HIMARS-kapit verte telibe a saját rakétájuk?

CNN: HIMARS become less effective in Ukraine due to Russia's jamming
In recent months, Russia has been blocking the U.S.-provided High Mobility Artillery Rocket Systems (HIMARS) used by the Ukrainian army more frequently, making them less effective, CNN reported on May 5, citing people familiar with the matter.

Az Orosz Fegyveres Erők 4. Motorizált Lövészdandárának egységei elhagyták az Ivanovskoye északnyugati területét, legfeljebb 3,5 km-es területtel.
Az Orosz Fegyveres Erők 4. Motorizált Lövészdandárának egységei elhagyták az Ivanovskoye északnyugati területét, legfeljebb 3,5 km-es területtel. ️
️