Az idei évben fognak lejárni szerintem utána mennek majd ki.a micsek egyébként kioszthatóak lennének szerintem. abból kell lennie.
Az idei évben fognak lejárni szerintem utána mennek majd ki.a micsek egyébként kioszthatóak lennének szerintem. abból kell lennie.
A katonáknak nem a film volt az első ami az eszébe sem jutott...Komolyan, Kék villám volt a gyakorlat neve? :O
40 év jelent meg a film.
![]()
Kék Villám (1983) - Teljes film magyarul
Tartalom: Frank Murphyt (Roy Scheider), a Los Angeles-i rendőrség pilótáját azzal a feladattal bízzák meg, hogy tesztelje az addigi kor legújabb harci helikopterét, a Kék Villámot. A Kék Villám lopakodó helikopter, szinte zajtalanul képes megközelíteni célpontját, kameráinak köszönhetően...videa.hu
Nekem még meg is van amit alapkiken kaptam a piros pàntlikáa trikómmal együtt.Basszus èn ilyen shortot nem láttam mèg.![]()
Na, hát ott van az a gatya
Te olyan öreg vagy!?Nekem még meg is van amit alapkiken kaptam a piros pàntlikáa trikómmal együtt.
Ilyen fateromnak is volt aztán megörököltem! Na nem halt meg az öreg csak elkunyeráltam!![]()
Na a kék short volt ezzel bekombózva![]()
Nem, ilyen sokáig volt ez a rendszerbenTe olyan öreg vagy!?![]()
A póló ok.Nekem még meg is van amit alapkiken kaptam a piros pàntlikáa trikómmal együtt.
Pedig aztán idősebb mint te vagy énA póló ok.
De a gatya nekem új.
Ez 100% nylon!Az alapkiképzés után kaptunk ilyet amikor az Zrínyire bevonultunk
![]()
![]()
Ez viszont elég jól néz ki az előzőekhez képest.Az alapkiképzés után kaptunk ilyet amikor az Zrínyire bevonultunk
![]()
![]()
Mi külszolgálatba kaptunk párszor.Az alapkiképzés után kaptunk ilyet amikor az Zrínyire bevonultunk
![]()
![]()
Nekem is tizenpár éveSusogós!?
Ilyenem a 90-es években volt….
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..