Pedig de. Azt is kaptam.Kék kombóhoz létezett valami sportcipő is ha jól emlékszem! Faterom szerint Tisza, de kizártnak tartom!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pedig de. Azt is kaptam.Kék kombóhoz létezett valami sportcipő is ha jól emlékszem! Faterom szerint Tisza, de kizártnak tartom!
Ilyen fiatal vagy!? Hallatlan!Nekem is tizenpár éve
Egyre közelebb lopom magam a rettegett 45-höz.Ilyen fiatal vagy!? Hallatlan!
Van egy kék Tiszája fehér csíkokkal azt állítja a katonasagtól csórta! Nem kamuzott?Pedig de. Azt is kaptam.
Kék kombóhoz létezett valami sportcipő is ha jól emlékszem! Faterom szerint Tisza, de kizártnak tartom!
Beony. Teniszcipőként árulták a cucializmusban. Persze vászon-gumi kombó volt, de még a jobbak közül.Kék kombóhoz létezett valami sportcipő is ha jól emlékszem! Faterom szerint Tisza, de kizártnak tartom!
Baszki akkor csak én vagyok a fiatalabb! Jó csak 5-el! De kezit csókolom!Egyre közelebb lopom magam a rettegett 45-höz.
Nem a' volt, hanem fehér.Van egy kék Tiszája fehér csíkokkal azt állítja a katonasagtól csórta! Nem kamuzott?
Beony. Teniszcipőként árulták a cucializmusban. Persze vászon-gumi kombó volt, de még a jobbak közül.
Azé azt nem mondtam, hogy mennyire közel lopom magamBaszki akkor csak én vagyok a fiatalabb! Jó csak 5-el! De kezit csókolom!
Nekünk nem ez volt, ez elég tré. Megkeresem, hátha megvan valahol a neten.
Tisza. Mèg a 2000-res èvekben.Kék kombóhoz létezett valami sportcipő is ha jól emlékszem! Faterom szerint Tisza, de kizártnak tartom!
Kék volt feher csíkokkal! Mondom!Nekünk nem ez volt, ez elég tré. Megkeresem, hátha megvan valahol a neten.
Nem ez az.Nekünk nem ez volt, ez elég tré. Megkeresem, hátha megvan valahol a neten.
En megvenném!Tisza. Mèg a 2000-res èvekben.
Külszolgálatba is azt adták ehhez a ruhához amit krisss berakott.
Katasztrófa szar volt.
De kicsit sajnálom, hogy mindíg kibaszkodtam.
Most valami hülye biztos jó pènzt adna èrtük.
Nálunk az Ultra ment por alakban. De nem volt mindennapos, csak amíg kopaszok voltunk volt ilyen egyszer-kétszer. Utána kéthavonta, ha már koszos volt a körlet tényleg (mert csak szétmázoltuk a fókázás közben, amit fel kellett volna szedni).Van ilyen pulcsim elrakva, neha meg az utcara is kimegyek benne. Szerintem nagyon jol áll.
Amugy ez a KÉK VILLÁM valojaban.
Az öregek szetlocsoltak a folyosón tubusszam, meg a korletekben, te meg felfokaztad terdenallva. Ez mindenre jo volt, felmosni, mosogatni, mosni.
Jó volt ez, jobb híján fűteni is lehetett vele.
Nagybátyátm hozott egy csomó ilyet haza amikor leszerelt sorkatonaként, egyszer majd jó lesz valamira alapon.Jó volt ez, jobb híján fűteni is lehetett vele.