[HUN] Katonai ruházat és kiegészitő felszerelések

Kék kombóhoz létezett valami sportcipő is ha jól emlékszem! Faterom szerint Tisza, de kizártnak tartom!
M.H.%20tornacip%C5%91.JPG

Van ilyen pulcsim elrakva, neha meg az utcara is kimegyek benne. Szerintem nagyon jol áll.
Amugy ez a KÉK VILLÁM valojaban.
c6bc6a8b163db1bdffa875ba5e28ff8a-retro-bip-96-univerzalis-mosokrem-muanyag-flakon-caola-gyarto-1990-es-evekbol.jpg

Az öregek szetlocsoltak a folyosón tubusszam, meg a korletekben, te meg felfokaztad terdenallva. Ez mindenre jo volt, felmosni, mosogatni, mosni.

• Tetszik
Reactions: cirqle
Kék kombóhoz létezett valami sportcipő is ha jól emlékszem! Faterom szerint Tisza, de kizártnak tartom!
Tisza. Mèg a 2000-res èvekben.

Külszolgálatba is azt adták ehhez a ruhához amit krisss berakott.

Katasztrófa szar volt. :D

De kicsit sajnálom, hogy mindíg kibaszkodtam.

Most valami hülye biztos jó pènzt adna èrtük.:rolleyes:

Van ilyen pulcsim elrakva, neha meg az utcara is kimegyek benne. Szerintem nagyon jol áll.
Amugy ez a KÉK VILLÁM valojaban.
c6bc6a8b163db1bdffa875ba5e28ff8a-retro-bip-96-univerzalis-mosokrem-muanyag-flakon-caola-gyarto-1990-es-evekbol.jpg

Az öregek szetlocsoltak a folyosón tubusszam, meg a korletekben, te meg felfokaztad terdenallva. Ez mindenre jo volt, felmosni, mosogatni, mosni.
Nálunk az Ultra ment por alakban. De nem volt mindennapos, csak amíg kopaszok voltunk volt ilyen egyszer-kétszer. Utána kéthavonta, ha már koszos volt a körlet tényleg (mert csak szétmázoltuk a fókázás közben, amit fel kellett volna szedni).

• Tetszik
Reactions: antigonosz