Az idei évben fognak lejárni szerintem utána mennek majd ki.a micsek egyébként kioszthatóak lennének szerintem. abból kell lennie.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az idei évben fognak lejárni szerintem utána mennek majd ki.a micsek egyébként kioszthatóak lennének szerintem. abból kell lennie.
A katonáknak nem a film volt az első ami az eszébe sem jutott...Komolyan, Kék villám volt a gyakorlat neve? :O
40 év jelent meg a film.
Kék Villám (1983) - Teljes film magyarul
Tartalom: Frank Murphyt (Roy Scheider), a Los Angeles-i rendőrség pilótáját azzal a feladattal bízzák meg, hogy tesztelje az addigi kor legújabb harci helikopterét, a Kék Villámot. A Kék Villám lopakodó helikopter, szinte zajtalanul képes megközelíteni célpontját, kameráinak köszönhetően...videa.hu
Nekem még meg is van amit alapkiken kaptam a piros pàntlikáa trikómmal együtt.Basszus èn ilyen shortot nem láttam mèg.
Na, hát ott van az a gatya
Te olyan öreg vagy!?Nekem még meg is van amit alapkiken kaptam a piros pàntlikáa trikómmal együtt.
Ilyen fateromnak is volt aztán megörököltem! Na nem halt meg az öreg csak elkunyeráltam!
Na a kék short volt ezzel bekombózva
Nem, ilyen sokáig volt ez a rendszerbenTe olyan öreg vagy!?
A póló ok.Nekem még meg is van amit alapkiken kaptam a piros pàntlikáa trikómmal együtt.
Pedig aztán idősebb mint te vagy énA póló ok.
De a gatya nekem új.
Ez 100% nylon!Az alapkiképzés után kaptunk ilyet amikor az Zrínyire bevonultunk
Ez viszont elég jól néz ki az előzőekhez képest.Az alapkiképzés után kaptunk ilyet amikor az Zrínyire bevonultunk
Mi külszolgálatba kaptunk párszor.Az alapkiképzés után kaptunk ilyet amikor az Zrínyire bevonultunk
Nekem is tizenpár éveSusogós!?
Ilyenem a 90-es években volt….