Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondom èn.En megvenném!![]()
Most valami hülye biztos jó pènzt adna èrtük.![]()
Nekem még van usánkám! Na az nagy kincs! Keresztapámtól kaptam mikor katona volt en meg 5 éves! Azóta meg van!Nagybátyátm hozott egy csomó ilyet haza amikor leszerelt sorkatonaként, egyszer majd jó lesz valamira alapon.
Aztán valóban jó lett, és valóban fűtve lett vele![]()
NeeemE' vót a'. Csak a '70-es években. Sokkal menőbben néz(ett) ki, mint a többi, és még jó is volt. (Akkor 18 évesen minden jó volt.)
Ne mondd már meg nekem, mit hordtam 11+7 hónapig...
Nekünk nem ilyen volt![]()
Én ilyet kaptam, ez Tisza volt. Egyszer volt a lábamon, de rettenet![]()
Azt nem hiszem, Nephadseregben ilyen nem volt, a Honvedseg meg a Nephadsereg cuccait orokolte. Aztan az alakulatbezarasok utan 2005-10-re fillerekert lehetett Nephadsereges cuccokat venni ha jott egy egy busznyi, vagy valami raktarban turi.Valami ilyesmi volt!![]()
Bakkancs!Miért menne? Ruhát, mellényt még ok, de NV-t meg bakkancsot?
Kevésbé agyrohasztóanMagyar kajacsomag "teszt":
Kevésbé agyrohasztóan
Az olyat pappirdobozban tárolják?Bakkancs!![]()
én az Attilát nem értem miért nem AtillaVan, akinek az Opel is Oppel.![]()
Ezt még nem hallottam.Van, akinek az Opel is Oppel.![]()
Igen, ez furcsa. Nem szoktam a helyesiráson lovagolni, mert én is csinálok hibákat. De a sújt és a bakkancsot még nem láttam. Ezért reagáltam.én az Attilát nem értem miért nem Atilla(komolyan) (A ruhaneműnél van jól írva szerintem)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..