Az, hogy Ukrajnában ki mikor, milyen módon árulja el hazáját....
Kit érdekel?
Kit érdekel ki, milyen székre ül?
Putyin haragszik?, Az az ő széke? Ki a halál, kócos, ....-át érdeklik ezek
Mint egy székre ülésnek is nagy politikai és szinbólikus jelentősége van, főleg ha ez egy "szent" Elnöki szék egy "szuverénnek" mondott ország Parlamentjében, lefordítva azt jelenti hogy mostantól én vagyok az Úr, aki ebben az országban parancsol, és amig nem vagyok itt , a mindenkori ukrán Elnök az én Helytartóm, aki köteles az utasításaimat végrehajtani, valamint a különböző nemzetekkel beküldött pénz és fegyver eszközökkel elszámolni.
Mondjál Nekem egy olyan példát kb 200 évre visszamenőleg amikor egy idegen állampolgár Elnöki székben kormányülést tart, és utasításokat osztogat a jelenlevő nemzeti kormánytagoknak?
Valóban, a székre ülésnek nagy politikai és szimbolikus jelentősége van.
Amikor az EU vezetői Erdogánnal tárgyaltak, nem jutott szék von der Leyennek. Ez nem 10 éve volt, hanem 2 éve.
Az eredeti felvételt félmillióan nézték meg, és minő véletlen, tiltották a hozzászólási lehetőséget, vajon miért ?
Más híradók is leközölték, de mivel ők nem érintettek ebben, ott szabadon lehetett hozzászólni, és kapott is kritikát rendesen.
Az egésznek nem csak az etikett, az úriemberi viselkedés a szempontja, hanem hogy milyen rendű - rangú viszonyban vannak a felek, alá - fölérendeltségben, ahol az egyik fél fújja a passzátszelet, vagy próbálnak egyenrangú félként viselkedni egymással. A meghívott fél nem kapott ülőhelyet. Magyarázkodhatnak, hogy persze von der Leyen végülis talált helyet magának a kanapén, az ő ülése a legkényelmesebb, csak hát szemtől szembeni tárgyalásról van szó, nem pedig arról, hogy a szoba másik feléből kell hangosan szólongatni a másiknak, hogy mi a szitu.
Vagy az is jelzésértékű, amikor egyik fél megvárakoztatja a másikat, rosszhiszeműen.
Biden ukrán Parlamentbeli székfoglalójáról is sugárzik, hogy az amerikaiak döntenek Ukrajna és az ukrán nép sorsáról, és az ukrán politikusok meg az ő szolgálóik, nem pedig a népé (Szluha narodu - Слуга народу).