Rá akartam világítani hogy a gonosz nyugat magában foglal sok embert, akik vélhetőleg nagyon sok dologban egyltalán nem ugyanúgy gondolkodnak (elég ha szétnézel közöttünk, magyarként is nagyon máshogy láthatjuk ugyanazt a dolgot). Vagyis így kollektívan azt mondani hogy a mocskos nyugat bármire képes, kissé erősnek tűnt nekem.
Persze aztán felvilágosítottak hogy a nyugat ebben a szövegkörnyezetben a angolszász illetve "ószövetséges" hatalmi elitet jelenti, és így van is igazság abban amit írtál, azzal, hogy számomra a keleti elit (Micimackó, Mondi, Putyin, mittudoménki) ugyanúgy mindenre képes, célokban/eszközökben én nem sok különbséget látok, maximum lehetőségekben. (Pl. most szálazzuk éppen hogy Oo-ban épp ki árul el kit, vagyis történnek keleten is elég erkölcsi határokat feszegető dolgok mint látjuk)
Persze a fentebb írtak teljesen a magánvéleményem, senkinek a fizetett ügynöke nem vagyok, mielőtt még erre térnénk rá (illetve azért ha valakit érdekelne ez a fizetéses dolog, akkor azért keressen már légyszi!)