Amatőrként kérdezem, ugye itt is minden 4-6ik a nyomjelzős?
Annak idején nekünk azt nyomták hgy 8-10ik az.
Fateromnál meg aztat mondták (szívószállás 70 eleje, shilkások előtt) hogy minden 6-8ik.
Mondjuk Ap@m meg a "srácok" sztem az utolsók akik látták az ikercsövű 57mm-est lőni....
Nekem 4db nyomjelzős volt AK-ba...
Szóval a videók alapján laikusként ez sokkal több mint pár db lőszer
Fateromnál meg aztat mondták (szívószállás 70 eleje, shilkások előtt) hogy minden 6-8ik.
Mondjuk Ap@m meg a "srácok" sztem az utolsók akik látták az ikercsövű 57mm-est lőni....
Én semmit nem állítottam azon kívül, hogy amikor majd a háború végén összeszámolják az ellőtt skuló/ lelőtt repülőt, az a szám nem 6, hanem inkább 600 lessz.
Németország az év végéig további 45 Gepard önjáró légvédelmi rendszert ad Ukrajnának
2023. június 25., vasárnap, 08:50
Németország az Egyesült Államokkal együttműködve az év végéig további 45 db önjáró Gepard önjáró légvédelmi rendszert szándékozik átadni Ukrajnának légvédelmének megerősítésére.
Ezt nyilatkozta a Welt am Sonntagnak adott interjújában a Honvédelmi Minisztérium alá tartozó Ukrajna Helyzetképi Központ vezetője, Christian Freuding dandártábornok.
A kiadvány szerint Németország jelenleg már 34 Gepardot adott át Ukrajnának, további 15-öt pedig a következő hetekben szállítanak át.
"Emellett az év végéig további 30 Gepard egységet szeretnénk leszállítani az Egyesült Államokkal együttműködve" - mondta Freuding.
A Bundeswehr dandártábornok a Welt am Sonntagnak adott interjújában elmondta, hogy a légvédelmet az ukrán hadsereg jelenlegi ellentámadásának kulcsfontosságúan gyenge pontjának tartja.
"Minden tőlünk telhetőt megteszünk. De mindezek ellenére Ukrajnának van elegendő rakétavédelme? Egyértelműen nem!" – mondta Freuding.
Emlékeztetett arra is, hogy Németország 2023 végéig további két IRIS-T SLM légvédelmi rakétarendszert ad át Ukrajnának, amelyek "majdnem 100 százalékos pontosságúak", jövőre pedig további négyet.
Германия в сотрудничестве с Соединенными Штатами до конца года намерена передать Украине еще 45 зенитных самоходных установок Gepard для укрепления ее противовоздушной обороны.
Megérkeztek Ukrajnába az első Németországban gyártott 35 mm-es lőszerek. 7 hónap kellett a Rheinmetallnak a gyártósor felállításához és a gyártás megkezdéséhez. Ezzel a Gepárdok lőszer ellátása megoldódott.
Megérkeztek Ukrajnába az első Németországban gyártott 35 mm-es lőszerek. 7 hónap kellett a Rheinmetallnak a gyártósor felállításához és a gyártás megkezdéséhez. Ezzel a Gepárdok lőszer ellátása megoldódott.
"Az intenzív használattól kiég egy tranzisztor az automatikus célkövető rendszerben, így az 2 X több lőszert használ"
Az Ukrán tiszt azt mondja hogy könnyű lenne orvosolni a problémát ha megkapnák az elektromos sémát de nem kapják, így alkatrészt vásárolnak
"Az intenzív használattól kiég egy tranzisztor az automatikus célkövető rendszerben, így az 2 X több lőszert használ"
Az Ukrán tiszt azt mondja hogy könnyű lenne orvosolni a problémát ha megkapnák az elektromos sémát de nem kapják, így alkatrészt vásárolnak
A kiégett tranzisztort hogyan kívánják megjavítani csere/vásárlás nélkül?
Kapcsolási rajz nélkül nem kellene bele pótalkatrész?
Nem vagyok egy elektronikai zseni, de annyit azért én is tudok, hogy ez egy bullshit...
A kiégett tranzisztort hogyan kívánják megjavítani csere/vásárlás nélkül?
Kapcsolási rajz nélkül nem kellene bele pótalkatrész?
Nem vagyok egy elektronikai zseni, de annyit azért én is tudok, hogy ez egy bullshit...
Nem tudom. Szabadfordítottam nem vagyok szakember A kapcsolási rajzot kérik de nem kapják meg , amúgy meg orvosolni lehetne a tiszt szerint. Mivel nem kapják meg így marad az alkatrész vásárlás.