[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Komolyan bele akartok ebbe menni?
Igaza van. Ennyi az egész. Vagy jön 10 oldal flood, aminek a végén mondjátok, h jóvanbazzeakkorigazavan
Tudom, hogy számodra sokkal egyszerűbb annak az oldalnak hinni akinek a bemondása azt a hitedet táplálja, hogy a nyugati légvédelem túl hájpolt és az Iszkander és Kinzsal úgy megy át rajta mint kés a vajon, de erre nincs semmilyen hiteles bizonyíték csak az orosz bemondás és azért csodálkozok rajta, hogy ezt te készpénznek veszed. mivelt a te szakmád végzettséged megköveteli, a kritikus gondolkodást és a hiteles adatokon nyugvó kézzel fogható bizonyítékokat és ebben az esetben ("a nyugati légvédelem túl hájpolt és az Iszkander és Kinzsal úgy megy át rajta mint kés a vajon") ilyen bizonyítékokkal a közvélemény a nyilvánosság nem rendelkezik...

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
Attól, hogy a magyar légvédelem nem is vett észre egy robotrepülőt,
még nem projektálnám ezt a nyugatra is :D
A sötétség lordja lettél vazze ! A Magyar légvédelem az ugye maga a NATO légvédelem 3db fix 3D-s korszerű radarral. De dulvábbat mondok se az oláhok , se a szelbek , se holvátok nem látták csak amikol egy helyi palaszt szólt a hatóságoknak, hogy lezuhant valami a földjén !

Viszont volt olyan video Aresztoviccsal, ahol azt állította, hogy az indított 14 orosz rakétából 16-ot lelőttek. :) Szóval az ukrán propaganda gépezet igen aktív és sokkal jobban dolgozik(hazudik) mint az orosz.
Azért azt tudod ugye, hogy az ukrik sohasem állítottak olyat, hogy kilőtték az orosz rakéták 150%-t..

Tudom, hogy számodra sokkal egyszerűbb annak az oldalnak hinni akinek a bemondása azt a hitedet táplálja, hogy a nyugati légvédelem túl hájpolt és az Iszkander és Kinzsal úgy megy át rajta mint kés a vajon, de erre nincs semmilyen hiteles bizonyíték csak az orosz bemondás és azért csodálkozok rajta, hogy ezt te készpénznek veszed. mivelt a te szakmád végzettséged megköveteli, a kritikus gondolkodást és a hiteles adatokon nyugvó kézzel fogható bizonyítékokat és ebben az esetben ("a nyugati légvédelem túl hájpolt és az Iszkander és Kinzsal úgy megy át rajta mint kés a vajon") ilyen bizonyítékokkal a közvélemény a nyilvánosság nem rendelkezik...

A nagy Oroszország kovácsolta frigy, mi?

Beindultatok szétkúrni ezt a topicot is, hadd legyen itt is korlátozás? Vagy mi a rák bajotok van.

Mint írtam én meggyőzhető vagyok de ezzel kapcsolatban az a helyzet , hogy az orosz oldal azt állítja , hogy x rakétát indított és ebből ennyi talált az ukrán oldal pedig azt állítja, hogy ennyi rakétát indítottak ennyit lőttünk le és ennyi talált.

A probléma már az indított rakéták számánál elkezdődik, ugyanis el kellene dönteni melyik a hiteles adat...
Szóval nem tudod :)

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0