Asszony terhes. Màstól. Vagy nem ilyenre gondoltàl?Kriss , esetleg várható vmi olyan bejelentés ma/ holnap ami whiskey-t élesít a számodra???
Apámnak volt egy kollégája, aki tizenvalahány év után tudta meg a feleségétől, hogy az egyik gyereke nem is az övé, hanem a nő főnökétől van - szóval előfordul az ilyesmi...Asszony terhes. Màstól. Vagy nem ilyenre gondoltàl?![]()
Ha elárulja adok hozzá egy üveg házi körtepalinkát!Kriss , esetleg várható vmi olyan bejelentés ma/ holnap ami whiskey-t élesít a számodra???
Emelem a tétet én is!Ezért a kategóriáért nem ígértél piát![]()
Na fejtsük meg mire a gondolt a költő!Ezért a kategóriáért nem ígértél piát![]()
214 db nagyteljesítményû tàbori fényképészlabor.
Nem tudsz térben gondolkozni! Unalmas vagy!214 db nagyteljesítményû tàbori fényképészlabor.
Rossz a megközelítés! Előbb kell sok piát küldeni @krisss -nek aztán ha mind megitta, akkor elmondja úgy is!+ ejtek egy rítustáncot a tűztér körül!
Mi a repedt HERE van már megint???Sok boldogságot és problémamentes szülést kívánok, de most iszok egy 5 cl vegyest és kivárom a bejelentést!Krisss Ha rendez egy önjárót v . r.sorozatvetőt kap egy rendes ír whiskeyt , ezt szereti , hagyjuk most hogy az írek milyen whiskey-t csinálnak...béna ízlés hagyjuk ...., de akarja , dolgozik érte!Asszony terhes. Màstól. Vagy nem ilyenre gondoltàl?![]()
Engem érdekel , elmaradt névnap őz pörkölt mellé...Ha elárulja adok hozzá egy üveg házi körtepalinkát!![]()
Mérges legyen nagyon mérges!Két lehetőség matadt : gurul vagy távolról irányítják és nagyon mérges!
Sült vaddisznó combbal tudok szolgálni! Miert? Mert nem szeretem a vadat pörköltnek, az csak marha vagy birka!Engem érdekel , elmaradt névnap őz pörkölt mellé...
1,3 mrd értékű alsógatya, boxer!Mert nem rég adott ki a német kormány 1,3 mrd eurós fegyver export engedélyt Mo.-nak - ezért.
Hogy lesz így ágyas pálinkás whsky sült vaddisznócombbal meg őzpörköltel?Az ezévi részletek egyébként.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..