Na fejtsük meg mire a gondolt a költő!Ezért a kategóriáért nem ígértél piát
@efott1974 mire is járt volna a pia?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na fejtsük meg mire a gondolt a költő!Ezért a kategóriáért nem ígértél piát
214 db nagyteljesítményû tàbori fényképészlabor.Na fejtsük meg mire a gondolt a költő!
@efott1974 mire is járt volna a pia?
Nem tudsz térben gondolkozni! Unalmas vagy!214 db nagyteljesítményû tàbori fényképészlabor.
Rossz a megközelítés! Előbb kell sok piát küldeni @krisss -nek aztán ha mind megitta, akkor elmondja úgy is!+ ejtek egy rítustáncot a tűztér körül!
Mi a repedt HERE van már megint???Sok boldogságot és problémamentes szülést kívánok, de most iszok egy 5 cl vegyest és kivárom a bejelentést!Krisss Ha rendez egy önjárót v . r.sorozatvetőt kap egy rendes ír whiskeyt , ezt szereti , hagyjuk most hogy az írek milyen whiskey-t csinálnak...béna ízlés hagyjuk ...., de akarja , dolgozik érte!Asszony terhes. Màstól. Vagy nem ilyenre gondoltàl?
Engem érdekel , elmaradt névnap őz pörkölt mellé...Ha elárulja adok hozzá egy üveg házi körtepalinkát!
Mérges legyen nagyon mérges!Két lehetőség matadt : gurul vagy távolról irányítják és nagyon mérges!
Sült vaddisznó combbal tudok szolgálni! Miert? Mert nem szeretem a vadat pörköltnek, az csak marha vagy birka!Engem érdekel , elmaradt névnap őz pörkölt mellé...
1,3 mrd értékű alsógatya, boxer! Mármint fehernemű!Mert nem rég adott ki a német kormány 1,3 mrd eurós fegyver export engedélyt Mo.-nak - ezért.
Hogy lesz így ágyas pálinkás whsky sült vaddisznócombbal meg őzpörköltel? Édes faszom körettel, a bubám kivan ágyáson!Az ezévi részletek egyébként.
Szedjen ön is Krasznopol M kettôt a kiegyensúlyozott bélflóra érdekében. A hàziorvosok 10-bôl 9-en ezt ajànljàk.
Katonai informátor
július 5., 10:40
Az orosz tüzérek elkezdték használni a továbbfejlesztett Krasznopol-M2 lőszert.
A védelmi minisztérium videójában egy Krasznopol-M2-ként azonosított tüzérségi lövedéket örökítettek meg. Ez különbözik elődjétől:
- A lövedék repülési programjának automatizált bevitele, ami csökkenti a hibák lehetőségét a kilövésre való felkészítés során.
- Az irányítórekesz alkotórészeinek (kormánylapátok) egymástól független aktiválásának lehetősége a röppályán, ami kiterjeszti a komplexum műszaki jellemzőit, és lehetővé teszi a célpontok magasságban és mélységben történő támadását.
- Megnövelt, 20-26 kilométeres lőtávolsággal rendelkezik.
- Egy új félig aktív lézeres célkövető fej.
Korábban a korszerűsített Krasznopol nem került kamera elé, de most már bátran beszélhetünk aktív használatáról a frontvonalon.
Te beteg állat....Szedjen ön is Krasznopol M kettôt a kiegyensúlyozott bélflóra érdekében. A hàziorvosok 10-bôl 9-en ezt ajànljàk.
Bocs, most ébredtem.
Akkor szedjen Krasznopol-M2-t....Te beteg állat....
szerintem @Pogány fórumtárs nem örülne annyira ha valaki megküldené egy ilyennel amúgy is neki csak kellő mennyiségű alvásra lenne szüksége..... vagy épp kevesebbre , tököm sem tudja már eldönteni nálaAkkor szedjen Krasznopol-M2-t....
Szedjen ön is Krasznopol M kettôt a kiegyensúlyozott bélflóra érdekében. A hàziorvosok 10-bôl 9-en ezt ajànljàk.
Bocs, most ébredtem.
szerintem @Pogány fórumtárs nem örülne annyira ha valaki megküldené egy ilyennel amúgy is neki csak kellő mennyiségű alvásra lenne szüksége..... vagy épp kevesebbre , tököm sem tudja már eldönteni nála