Humor

348584016_9886498104724060_2975601579359434895_n.jpg
B-9aJ7uM0.png

Nem tudtam eldonteni, hogy a csajok topicba, vagy ide... :D vegul ide kerul.

360110539_590089649908929_8898484619930202825_n.jpg
Hosszasan tanulmányoztam a képet (igen, a meleg...), és kellő szakmai alázattal megközelítve a kérdésed nyomán számba jöhető esetleges megoldásokat, a tornyon látható LAKAT (!) alapján (nem csak én vettem észre, ugye? :eek: nyugtassatok meg légyszi...), amennyiben az nem az erényöv tartozéka, akkor ennek a posztnak egyértelműen a [HUN] Lnyx KF41 topicban lenne a megfelelő helye. Nagyon szívesen.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: jani22
Hosszasan tanulmányoztam a képet (igen, a meleg...), és kellő szakmai alázattal megközelítve a kérdésed nyomán számba jöhető esetleges megoldásokat, a tornyon látható LAKAT (!) alapján (nem csak én vettem észre, ugye? :eek: nyugtassatok meg légyszi...), amennyiben az nem az erényöv tartozéka, akkor ennek a posztnak egyértelműen a [HUN] Lnyx KF41 topicban lenne a megfelelő helye. Nagyon szívesen.
én azt hiszem ez egy bmp-1

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Azért a búrok a Logim tankba német hajtásláncot terveztek-lényegében ugyan azt,mint ami a Merkava IV orrába belekerült.Mert az MTU883 eredetileg a búrok Leó alapú hk tervéhez készült.
De az biztos,hogy mind a búrok,mind a zsidók igen kiemelt figyelmet forditottak az üzembiztonságra,a könnyű kezelhetőségre,javithatóságra.A német technológiábol ők valahogy strapabiróbb dolgokat hoztak ki,mint maguk a németek (de pl a Mirage V alapú,és valójában jórészt francia gyártású részelemekből összerakott Kfir is jóval strapabiróbnak bizonyult,mint a francia eredeti.Ez alighanem a kényszer hozta érdem.Mind a búrok,mind Izrael forráshiánnyal küszködtek,nem engedhették meg maguknak a nyűgös eszközöket)
Már Lőwi Árpád is megmondta :
" Tudós faj a német,
Gambinusnak hála
Még az is, ha baszik,
Theória nála... "

És tényleg... :D

:):confused::cool::D:eek::oops::rolleyes:
"beton és epoxigyanta keverékével"