Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
én azt hiszem ez egy bmp-1Hosszasan tanulmányoztam a képet (igen, a meleg...), és kellő szakmai alázattal megközelítve a kérdésed nyomán számba jöhető esetleges megoldásokat, a tornyon látható LAKAT (!) alapján (nem csak én vettem észre, ugye? nyugtassatok meg légyszi...), amennyiben az nem az erényöv tartozéka, akkor ennek a posztnak egyértelműen a [HUN] Lnyx KF41 topicban lenne a megfelelő helye. Nagyon szívesen.
Today, the last surviving of Baywatch veteran David Hasselhof, celebrates his 71th birthday at his home in Los Angeles.
Bizonyos körökben illik és normális, bevett szokás megemlékezni a még élő veteránokról is.Today, the last surviving of Baywatch veteran David Hasselhof, celebrates his 71th birthday at his home in Los Angeles.
Milyen lakat? Milyen bmp?én azt hiszem ez egy bmp-1
Már Lőwi Árpád is megmondta :Azért a búrok a Logim tankba német hajtásláncot terveztek-lényegében ugyan azt,mint ami a Merkava IV orrába belekerült.Mert az MTU883 eredetileg a búrok Leó alapú hk tervéhez készült.
De az biztos,hogy mind a búrok,mind a zsidók igen kiemelt figyelmet forditottak az üzembiztonságra,a könnyű kezelhetőségre,javithatóságra.A német technológiábol ők valahogy strapabiróbb dolgokat hoztak ki,mint maguk a németek (de pl a Mirage V alapú,és valójában jórészt francia gyártású részelemekből összerakott Kfir is jóval strapabiróbnak bizonyult,mint a francia eredeti.Ez alighanem a kényszer hozta érdem.Mind a búrok,mind Izrael forráshiánnyal küszködtek,nem engedhették meg maguknak a nyűgös eszközöket)
ebből is látszik hogy rossz helyre került a képMilyen lakat? Milyen bmp?