Dehogy képzettek a mai fiatalok.Tudod mi volt az első dolguk az usákoknak a hadigazdálkodásra való átállásnál?
Hogy lebontották a gyártási folyamatot és a technológiát olyan részfolyamatokra,hogy minnél kevesebb magasanképzett szakmunkát igényeljen.És kiválogatták a munkaerőböl azokat,kik kiképezhetőek az igényesebb munkafolyamatokra.Ez ma sem lenne másképpen.És ma már sokkal magsabb fokon van az automatizálás.És a mai nyugati átlagember technológiai tudása sokkal nagyobb,mint az akkoriaké.(németeknél pl komoly probléma volt a seregnek elegendő gépkocsi szerelőt találni,mert valójában akkoriban az átlag német kocsit vezetni se tudott,nemhogy szerelni.Seregnek kellett kitanittatni a bakákat szerelőnek).
A mai technológia igényesebb,és ezért nem is igen lehet elérni a 80 évvel ezelötti db számokat.Egyszerűen nincs hozzá elég erőforrás.(bár ez egyszerűbb fegyverek esetén nem igaz.Ma M16bol gyorsabban,nagyobb mennyiséget lehetne gyártani,olcsóbban,mint anno M1 Garantbol)
Most nincs hk tömeggyártás nyugaton-mert 30 évig nem volt rá szükség.Egész egyszerűen bezárták a nagy gyártósorokat,mert nem volt rájuk megrendelés (mondjuk pont a németek kaphattak volna elég megrendelést,hogy fenttartsák a gyártósort,csak a hülye politikájuk ezt megakadályozta.Elég csak a szaudi megrendelés el nem fogadására gondolni).
Nyugaton minden rendelkezésre áll,hogy pár év alatt ki tudjanak épiteni egy igenmassziv hadiipart.Gazdasági potenciál,technológia,munkarő (még ha képezni is kell közben-mig épül a gyár,kiképzik a munkareőt.Ez igy ment 80 éve is).Egyvalami hiányzik hozzá.A KÉNYSZER.Nincs meg az akarat,a késztetés,a szükség.Nyugatot egyszerűen nem fenyegeti a konvencionális katonai támadás réme.Igy nincs meg a kényszer,hogy az erőforrások átirányitásával mondjuk 1millió szgk helyett gyártsanak 15k hk-t.
A 20 éves fiók nagyrésze nem tudja mire való a kuplung, csak hogy nyomni kell ha hangos a motor. (én is max olajat cseréltem a saját automban, ma már azt sem teszem, de na, azért)
Nem is érdekli őket. Képtelen összeszerelni egy ikea szekrényt.
Nem tudnak kicserélni egy bicikli belsőt.
Találkoztam olyannal aki nem tudta mit jelent a "malter" szó.
Az emberek nagyon nagy százalékánál valami elképesztő a lépülés. Bakker, nekünk még a középcsapágyat kellett volna kiszedni és cserélni az öreg csepelben technika órán (na, mondjuk az sosem sikerült, szegény bringa), ma nem tudom mi van technika órán.