Sport

Ha esetleg Rossi mellé tettek volna egy fél-tucat "inast"... :hadonaszos:

... vagy esetleg Dárdait ki-LMeznék így 1-1,5 évtized sorozatos sikerei alatt!
... + a most végetért kényszer-szabija alatt megfizet(het)ték volna egy gyorstalpaló továbbképzés erejéig! :oops:

Visszavonom, akkor lebukott volna az a 2-3 generációnyi bel-tenyészett "edző-szakember/szak-menedzser", akik a felpumpált milliárdos játékos-igazoló-lufiból élnek 20-30(+) éve!

.

A Fradi témához szólva. Az oszét viszi el a balhét? Nem mintha nem lenne hibás, de pl Volly- a fb "kampány" levezetője és Hajnal aki eltapsolta a Fradi költségvetés harmadát a bukott igazolásaival, is mehetne a pi-be. És persze vagy 7-10 játékos, mert borzasztó erős klikkesedés van az öltözőben.
Szégyen és gyalázat a meccs, Fradi szurkolóként írom ezt.

A Fradi témához szólva. Az oszét viszi el a balhét? Nem mintha nem lenne hibás, de pl Volly- a fb "kampány" levezetője és Hajnal aki eltapsolta a Fradi költségvetés harmadát a bukott igazolásaival, is mehetne a pi-be. És persze vagy 7-10 játékos, mert borzasztó erős klikkesedés van az öltözőben.
Szégyen és gyalázat a meccs, Fradi szurkolóként írom ezt.

Lehet, hogy meg akarták buktatni az edzőt. Volt már ilyesmi a magyar fociban. Újpest-Vaduz 0-4

• Tetszik
Reactions: Littlejohn
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tóth félig magyar származásilag is. Egyébként nem ilyen egyszerű az ügy:

Faterom (ősszel lesz hetven) kb minden második héten indul (jellemzően amatőr) szenior tenisz versenyen. Mellette meg heti három-négy délután játék.
Szerinte ha már lement még egy újabb labdamenet akkor simán törlöd a labda nyomát a vonal környékéről, főként ha az ellenfél hisztizős. Itt is ennyi történ, az ideggyenge kínai csajt nem kellett volna arcba röhögni, az nem volt elegáns.
Szóval ez egy felfújt semmiség.

"Az egyszerű becslés alapján egy Fradiban játszó labdarúgó átlagosan nettó 11 millió forint körül kereshetett havonta."

Ez mekkora volt.
És hogy sírt :)
F1kdS7WWIAE_5gV

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nekem az egész futam tetszett.
Mozgalmas, váratlan.
Nem úgy, mint a tegnapi /bár a végére izgalmas lett az is/.
Nem tudom miért, de nem szeretem az ilyen jellegű szakaszokat pedig mindig drukkolok a szökevényeknek (ha már az elején kérdezted, én nem csapatnak, hanem a szökevényeknek drukkolok).