Debreceni vagyok nem mertem hangosan a fórumon röhögni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Debreceni vagyok nem mertem hangosan a fórumon röhögni
Én szerencsére nem nézek magyar focit a válogatott meccseken kívülDebreceni vagyok nem mertem hangosan a fórumon röhögni
én se De ez olyan mintha hályal kenegetnénekÉn szerencsére nem nézek magyar focit a válogatott meccseken kívül
A Fradi témához szólva. Az oszét viszi el a balhét? Nem mintha nem lenne hibás, de pl Volly- a fb "kampány" levezetője és Hajnal aki eltapsolta a Fradi költségvetés harmadát a bukott igazolásaival, is mehetne a pi-be. És persze vagy 7-10 játékos, mert borzasztó erős klikkesedés van az öltözőben.
Szégyen és gyalázat a meccs, Fradi szurkolóként írom ezt.
Akkor magukkal is kicsesztek. A nagy pénz a BL-ben van (bónuszok), utána következik az EL. Ehhez képest....Lehet, hogy meg akarták buktatni az edzőt. Volt már ilyesmi a magyar fociban. Újpest-Vaduz 0-4
Faterom (ősszel lesz hetven) kb minden második héten indul (jellemzően amatőr) szenior tenisz versenyen. Mellette meg heti három-négy délután játék.Tóth félig magyar származásilag is. Egyébként nem ilyen egyszerű az ügy:
A kínai média manipulációján múlt, hogy közellenség lett a világsajtóban a magyar teniszező
Nem pont úgy zajlottak az események Tóth és Csang meccsén, mint ahogy az az interneten elterjedt. Kibogoztuk a világszerte heves indulatokat kiváltó teniszmeccs eseményeit.telex.hu
Nézem. De még lehet, hogy visszaalszom.@phaidros ha nem nézed, akkor nézzed a mait. Egész versenyhangulata van
Pedig tök izgalmas, végig jönnek-mennek a támadások, alattomos getzi a terep is, szél meg mindenNézem. De még lehet, hogy visszaalszom.
Tessék, most kiderült, hogy a Shimano kocsin nincs minden pedálhoz neutrál bicóNézem. De még lehet, hogy visszaalszom.
Akkor magukkal is kicsesztek. A nagy pénz a BL-ben van (bónuszok), utána következik az EL. Ehhez képest....
nem mertemÉs hányszoros pénzt lehetett keresni erre az eredményre fogadással...
A befutó valóban jó volt.
Nekem az egész futam tetszett.A befutó valóban jó volt.
Nem tudom miért, de nem szeretem az ilyen jellegű szakaszokat pedig mindig drukkolok a szökevényeknek (ha már az elején kérdezted, én nem csapatnak, hanem a szökevényeknek drukkolok).Nekem az egész futam tetszett.
Mozgalmas, váratlan.
Nem úgy, mint a tegnapi /bár a végére izgalmas lett az is/.