Jönni nézni csák álibi...éngem érdekel szép sok fehér leányká..máj szán.jönni ide hozzátook tanuni,vinni házá szép leány,adok néki sok bánáná..bízom benne ízleni fog finom bánáná...Oké de mi értelme? Megmutogatjuk hogy mit vettünk mi is másoktól??

Jönni nézni csák álibi...éngem érdekel szép sok fehér leányká..máj szán.jönni ide hozzátook tanuni,vinni házá szép leány,adok néki sok bánáná..bízom benne ízleni fog finom bánáná...Oké de mi értelme? Megmutogatjuk hogy mit vettünk mi is másoktól??

Semmi értelme itt kiképezni őket, teljesen más az éghajlat, terepviszonyok,felszerelés stb...Szerintem csak egy program, vagy eldicsekszünk, milyen jó a kiképzésünk és fel kínáljuk, jöjjenek ide a katonáik és jó pénzért kiképezzük őket.
És ehhez a full kamu programhoz aszisztálunk? Értem...Jönni nézni csák álibi...éngem érdekel szép sok fehér leányká..máj szán.jönni ide hozzátook tanuni,vinni házá szép leány,adok néki sok bánáná..bízom benne ízleni fog finom bánáná...![]()
Egyrészt igen, másrészt ez Niger. Ide megyünk majd misszióba. Ide szorultak ki a franciák Mailból és itt lesz új közös misszió.Szerintem csak egy program, vagy eldicsekszünk, milyen jó a kiképzésünk és fel kínáljuk, jöjjenek ide a katonáik és jó pénzért kiképezzük őket.
A szar se elég büdös de a színeismilyenmá?Eddig az volt a baj, hogy nincs mit mutogatni! Most az, hogy kinek mutogatjuk! Had mutogassák!
Az Elták nem úgy volt, hogy 2025-ben érkeznek?![]()
2022 volt.Az Elták nem úgy volt, hogy 2025-ben érkeznek?
Jah, hogy akkor 1 év csúszásban van!2022 volt.
Ismered azt a két szót, hogy diplomácia és protokollÉs ehhez a full kamu programhoz aszisztálunk? Értem...
Mintha olvasnák a fórumot.![]()
Kuruc.info - Novák: a díszszemle méretű haderőfejlesztés nem tartana vissza egy ukrán támadást
Haderőfejlesztési program - építő jellegű kritika.kuruc.info
Nagyon jól értesûlt! Szerintem olvasgat a fórumon ő is!![]()
Kuruc.info - Novák: a díszszemle méretű haderőfejlesztés nem tartana vissza egy ukrán támadást
Haderőfejlesztési program - építő jellegű kritika.kuruc.info
Jah, ez eleg egyertelmuen innen lett megirva.Nagyon jól értesûlt! Szerintem olvasgat a fórumon ő is!
A hk resze teljes hulyeseg, de a tobbivel kulonosebb baj nincs.Biztosan olvassàk a fórumot.Mintha olvasnák a fórumot.
Semmit. Diplomáciai látogatás, megmutatunk valami menőt és ennyi.Őszintén kérdezem, a 145ösökön meg úgy összességében mit mutogatunk nekik??? Max bérbe tudnánk adni... Mi értelme hogy ide járnak nézelődni az afrikaiak??
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..