És ehhez a full kamu programhoz aszisztálunk? Értem...Jönni nézni csák álibi...éngem érdekel szép sok fehér leányká..máj szán.jönni ide hozzátook tanuni,vinni házá szép leány,adok néki sok bánáná..bízom benne ízleni fog finom bánáná...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És ehhez a full kamu programhoz aszisztálunk? Értem...Jönni nézni csák álibi...éngem érdekel szép sok fehér leányká..máj szán.jönni ide hozzátook tanuni,vinni házá szép leány,adok néki sok bánáná..bízom benne ízleni fog finom bánáná...
Egyrészt igen, másrészt ez Niger. Ide megyünk majd misszióba. Ide szorultak ki a franciák Mailból és itt lesz új közös misszió.Szerintem csak egy program, vagy eldicsekszünk, milyen jó a kiképzésünk és fel kínáljuk, jöjjenek ide a katonáik és jó pénzért kiképezzük őket.
A szar se elég büdös de a színeismilyenmá?Eddig az volt a baj, hogy nincs mit mutogatni! Most az, hogy kinek mutogatjuk! Had mutogassák!
Az Elták nem úgy volt, hogy 2025-ben érkeznek?
2022 volt.Az Elták nem úgy volt, hogy 2025-ben érkeznek?
Jah, hogy akkor 1 év csúszásban van!2022 volt.
Ismered azt a két szót, hogy diplomácia és protokollÉs ehhez a full kamu programhoz aszisztálunk? Értem...
Mintha olvasnák a fórumot.Kuruc.info - Novák: a díszszemle méretű haderőfejlesztés nem tartana vissza egy ukrán támadást
Haderőfejlesztési program - építő jellegű kritika.kuruc.info
Nagyon jól értesûlt! Szerintem olvasgat a fórumon ő is!Kuruc.info - Novák: a díszszemle méretű haderőfejlesztés nem tartana vissza egy ukrán támadást
Haderőfejlesztési program - építő jellegű kritika.kuruc.info
Jah, ez eleg egyertelmuen innen lett megirva. A hk resze teljes hulyeseg, de a tobbivel kulonosebb baj nincs.Nagyon jól értesûlt! Szerintem olvasgat a fórumon ő is!
Biztosan olvassàk a fórumot.Mintha olvasnák a fórumot.
Semmit. Diplomáciai látogatás, megmutatunk valami menőt és ennyi.Őszintén kérdezem, a 145ösökön meg úgy összességében mit mutogatunk nekik??? Max bérbe tudnánk adni... Mi értelme hogy ide járnak nézelődni az afrikaiak??
Csak illúzióMintha olvasnák a fórumot.