Ha az USA megpróbálja megakadályozni a beavatkozást, akkor életbe lép ez a konteo.
De még 1 példa. A nigeriai gáz Nigeren és Algérián át juthatna Európába. Ez jő lenne Európának, jó lenne Nigériának és a két tranzitországnak Nigernek és Algeriának is. Rossz lenne elsősorban az USA-nak, mert az amerikai LNG lehetne vele olcsobban kiváltani,
Ahol ez a ronda, dagadt, velejeig gonosz nemgoj warmongering gnom megjelenik, ott biztosan halalhorges es sikolyok jonnek, meg haboru.

Igen, és ilyenkor a terrorista jó terrorista lesz, és egyik napról a másikra választott hazád le is szokta venni a terroristákat a listájáról, hogy fegyverekkel tudja ellátni őket. Pedig a szar az aszar marad és ugyanolyan terrorisákat támogatnak, mint amilyenek tegnapelőtt voltak.Nem, hanem kozos az egyik ellenseguk.
Miert van mindig olyan erzesem, hogy valaminek a hatasa alatt vagy, amikor ide irkalsz, nem ertem...Igen, és ilyenkor a terrorista jó terrorista lesz, és egyik napról a másikra választott hazád le is szokta venni a terroristákat a listájáról, hogy fegyverekkel tudja ellátni őket. Pedig a szar az aszar marad és ugyanolyan terrorisákat támogatnak, mint amilyenek tegnapelőtt voltak.
Azért mert a crack pipát nem csak szét szívtad hanem már félig meg is rágtad úgy be vagy tépve. így neked semmi nem áll össze csak a fejedben levő sötét fantáziavilágból ide-idefosol valamit és szavalsz egyet az "Így kapok zöld kártyát" c. füzetből.Miert van mindig olyan erzesem, hogy valaminek a hatasa alatt vagy, amikor ide irkalsz, nem ertem...
Szerintem ők térdeplő pozícióba vannak egy sötét lyukbanAzok a csókák akik jöttek nézelödni pár hete nigerből azok most milyen pozícióba vannak? azokrol lehet tudni valamit?
Ukrajna után kezdődik a nyugati szarkeverés Afrikában is és úgy tűnik a "Kelet" kontra "Nyugat" bírkózása most egy újabb proxiháború formájában egy afrikai hadszíntérrel is színesedik. Lassan lángba borítják az egész világot...!
Akár még ez is elképzelhető.Ez a nigeri (mű)balhé nekem egyre jobban valami cinkos orosz-amerikai összjátéknak tűnik, hogy ismét ellehetetlenítsenek egy földgázvezetéket az EU-ba és kigolyózzák a franciákat a maradék befolyási zónájukból...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..